Yerel Basında Bugün (07.03.2012)

Yerel Basında Bugün (07.03.2012)
07.03.2012
492
A+
A-

07.03.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Atasoy, Amerika’yı değil Diyarbakır’ı tercih etti!”

Dr. Ajlan Atasoy ABD’nin Pittsburgh Üniversitesi’nde Kemik İliği Nakli bölümünden çalışma teklifi aldı. Tıbbı Onkoloji Uzmanı Dr. Ajlan Atasoy, teklifi reddederek Diyarbakır’da göreve başladı.

ADAPOSTASI

Meclis Komisyonunda 13 saat aralıksız konuşan Engin Özkoç gündem oldu

“Türkiye O’nu konuşuyor”

Türkiye’nin konuştuğu Milletvekili Engin Özkoç; 13 saatlik konuşmasının rekor denemsi değil, tüm toplum kesimlerinin ortak sesi olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

ANADOLU

“Asgari ücret verecek adam bulamıyoruz”

Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Tekin Kaya, ‘Eskiden asgari ücretle çalışacak iş bulunamazken şimdi asgari ücret verecek adam bulamıyoruz’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Bölükbaşı ‘out’ Engin Özkoç ‘in’ ”

TBMM Milli Eğitim Komisyonunda, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran, ‘İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ üzerindeki görüşmelerde bir ilk yaşandı. Milletvekili Engin Özkoç, gündüz 15.20’de başladığı konuşmasını gece 03.20’de tamamladı.

SAKARYAHALK

“Başka Karasu yok!”

İl Genel Meclisi AK Parti Karasu Meclis Üyesi İlyas Balcı, son haftalarda Karasu’daki kıyı erozyonunun çok fazla abartılarak adeta Karasu’yu karalama propagandasına döndüğünü ve Karasu’nun imajını zedelemeye çalışıldığı dikkat çekti.

YENİGÜN

TÜVASAŞ yakınlarında, yer altı elektrik kablosu patladı

“Şehir karardı!”

Adapazarı’nda dün akşam saatlerinde yaşanan elektrik arızası, şehrin büyük bölümünü karanlıkta bırakmaya yetti. Bu duruma teki gösteren vatandaşlar, ‘Elektrik arızalarından bıktık’ dediler

YENİHABER

Sakarya’da kişi başına nakit kredi borcu miktarı 625 lira oldu

“Nakit sıkıntısı”

Kredi kartları avansa kapandıktan sonra Sakarya’da nakit kredi kullanımı artmaya başladı. BDDK verilerine göre Sakaryalıların kullandığı toplam nakit kredi miktarı 5.3 milyar TL’ye ulaştı.

YENİSAKARYA

“Mobilya’da marka adımı”

Sakarya’ yı İnegöl ve Kayseri’ye karşı marka yapacak ilk adım atılıyor. Doğu Marmara Mobilya İhtisas Derneği Kaynarca’da Mobilya OSB kurmak üzere bu hafta başvuruda bulunacak.

07/03/2012 MA


492 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.