Yerel Basında Bugün (06.11.2012)

06.11.2012

06.11.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Atama yapılmayınca köy okulu açılamadı!”

Köy Muhtarı Yaşar Çetintaş: ‘Civar köylerin okulları ataması yapılarak açıldı. Aynı şartlara sahip köyümüz okulu, öğretmen ataması yapılmadığı için açılmadı.’

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı ilçesinde kentsel dönüşümün nerede olacağı konusu meclis üyelerinden dahi sır gibi saklanıyor

“Kentsel dönüşüm bilmecesi”

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında muhalefetin Kentsel Dönüşümün nerede olacağı sorusu Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli tarafından cevapsız bırakıldı.

ADAPOSTASI

“Çiftçiye müjde”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam Kampında Sakarya Milletvekilleri tarafından kendisine iletilen Mısır Desteklerinin Ödenmesi konusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker’e ‘Gereğini Yapın’ talimatı verdi.

BİZİMSAKARYA

“Katmerli ceza”

Hem okulu öğretmensiz bırakıyorlar, hem de bu nedenler okumayan çocuğun velisinden ceza ve faizini istiyorlar.

SAKARYAHALK

“Erdoğan kaybetti Kutluata kazandı”

MHP 10. Olağan Büyük Kongresi Pazar günü yapıldı. Seçimleri Milletvekili Münir Kutluata’nın destek verdiği Devlet Bahçeli kazanırken, İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın desteklediği Koray Aydın ise kaybetti.

YENİGÜN

İl Özel İdaresi’ni mülkiye müfettişleri bile uyarmış

“Reel proje hazırlayın”

İl Genel Meclisi’nin dünkü toplantısında, İl Özel İdaresi’nin iyi yönetilmediği bir kez daha ortaya çıktı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, ‘Mülkiye Müfettişleri yaptıkları incelmede, daha reel bir stratejik kalkınma planı hazırlamamızı söylediler’ diyerek aldıkları uyarıyı açıkladı.

YENİHABER

Sakarya’nın artı ve eksileri tespit edildi

“Veto yiyen plana ayar”

İl Özel İdaresi tarafından SAÜ’ye hazırlatılan 2010-2014 Stratejik Planı, mülkiye müfettişlerinden döndükten sonra yeniden düzenlenip mecliste onaylandı.

YENİSAKARYA

Kongreye 3 gün kala garip gelişmeler oluyor

“Sakaryaspor ile oynamayın”

Vedat Yaşlıca yönetiminin istifasından sonra bazı çevreler tarafından başkan adayı olarak lanse edilen ve o izlenimi veren Korktan Aksu, dün kendisinin aday olmadığını ancak yönetim oluşturacağını açıkladı.

06.11.2012 MA