Yerel Basında Bugün (06.11.2011)

Yerel Basında Bugün (06.11.2011)
06.11.2011
495
A+
A-

 

06 Kasım 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu gazetemize konuştu.

“Işıksu: Ben yokum!”

Mutlu Işıksu, 20 Kasımd’da yapılacak olan kongrede aday olmayacak. Cumalı’ya konuşan Başkan Mutlu Işıksu, ‘Ben yokum ama teşkilatımın her zaman yanındayım’ dedi.

ADAPOSTASI

AK Parti’de sıcak gelişmeler var. İlk öğrenen Adapostası okurları olacak.

“Işıksu çekildi yeni aday Kurtuluş”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu parti iç yönetmeliği gereği yeniden olamayacak. Işıksu yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kurtuluş’un tek aday gösterilmesi gündeme geldi.

ANADOLU

“Akyazı’da silahlar konuştu”

Akyazı’da Avcılar ve Atıcılar Kulübü önünde şahıslar arasında çıkan tartışma sonrasında silahlar konuştu. İki kişi yaralandı.

BİZİMSAKARYA

2011 Yılında Sakarya’dan organ bağışında bulunan olmadı.

“Bağış fakiriyiz”

Bir milyona yakın nüfusa rağmen Sakarya’da 2011 yılında organ bağışlarının sayısı sıfır. İl Sağlık Müdürlü Dr. Hasan Bektaş 2011 yılında hiç organ bağışında bulunulmadığını belirterek ortaya çıkan durumun Sakarya adına üzüntü verici olduğunu söyledi.

SAKARYAHALK

“Vali Büyük, ‘Ortak mücadele etmeliyiz’.”

Kendisini ziyaret eden SATSO 20. Meslek Komitesi üyeleriyle ’10 numara yağ’ konusundaki sıkıntıları görüşen Vali Mustafa Büyük bu konuda ortak mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

YENİGÜN

AK Parti’nin iç yönetmeliği başkanlığa engel oldu.

“Işıksu ‘İşim’ dedi.”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, 20 Kasım’da yapılacak olan İlçe Kongresi’nde başkanlığa yeniden aday olmayacağını belirtirken, ‘Henüz yeni başkan adayımız da belli değil’. Dedi.

YENİHABER

Elmas Ailesine ev satın alınıyor, kardeşi işe başladı.

“Şehide vefa”

Hakkari’de şehir düşen Birol Elmas’ın ailesine her kesimden yardm yağıyor. Şehidin ailesine devlet yardımıyla Korukent’ten ev alınacak, kardeşine ise iş verilecek.

YENİSAKARYA

Ankara’nın sürpriz davetinde beklenmedik istek…

“AK Parti’de şok gelişme”

Kocaali,Karasu, Adapazarı, ve Akyazı ilçe başkanları yeniden aday olamayacak. Yeni başkanlara üniversite mezunu olma şartı getirildi. Kararlar teşkilatta şok etkisi yarattı.
495 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.