Yerel Basında Bugün (06.09.2013)

06.09.2013

06.09.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Üniversitesi’nde ülke genelinden ve yurt dışından 70 bin öğrenci akademik eğitim görecek

“Kent Ekonomisine Üniversite dopingi”

Sakarya Üniversitesi 2013-2014 akademik eğitim yılına başlarken, öğrencilerin kayıtlarının başlanması ile şehirde ekonomik canlılık meydan geldi

ADAPOSTASI

Keleş; Sakaryalı İzmit’i gezip oy vereceği adaya karar versin

‘Sakarya kasaba ilçeler köy gibi’

“Keleş bombaladı”

BİZİMSAKARYA

“CHP-MHP yakınlaşması”

Yerel seçimler yaklaştıkça, başta Büyükşehir olmak üzere önemli belediyeleri kazanmak isteyen CHP ve MHP arasındaki yakınlaşma tarihte görülmemiş bir noktaya gelmeye başladı

SAKARYAHALK

“İlçelerimiz güçlenecek”

Kaynarca Merkezi’nde muhtar ve STK temsilcileriyle ile istişare toplantısı gerçekleştiren, ardından Küçükkışla Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Yeni Büyükşehir Yasasıyla ilgili olarak kafa karıştırmak isteyenlere aldırış etmeyin. Bu yasa ile ilçelerimiz, şehirlerimiz çok daha güçlü bir yönetime kavuşacak” dedi.

YENİGÜN

Deneyimli siyasetçi Ali Dünya’dan, yerel seçim değerlendirmesi

“İki partili seçim olacak”

Sakaryalı siyasetçi Ali Dünya, önümüzdeki yerel seçimlerin zor bir seçim olacağını ve halkın her ilde AK Parti’ye karşı alternatif partide birleşeceği görüşünde olduğunu söyledi

YENİHABER

Kıbrıs’ta otelde çekilen fotoğraflar şikayet konusu

“Uslu’dan Fil’e suç duyurusu”

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim uslu, AKP’li Belediye Meclis üyesi ve Meclis 1. Başkanvekili Fatih Fil hakkında, bir bayanla çekilen fotoğraflarla kendisini tehdit ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

YENİSAKARYA

“Fındıkçıya iyi haber!”

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, “Bu yıl için fındık fiyatı 7 TL’yi bulacak. Üreticimiz fındığını pazara bilinçli indirirse, fiyatlar daha da yükselir” dedi.

06.09.2013-A.T