Yerel Basında Bugün (06.09.2012)

Yerel Basında Bugün (06.09.2012)
06.09.2012
481
A+
A-

06.09.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yıkım yapmayan kurumlara uyarı”

Vali Mustafa Büyük, kurumların sorumlu oldukları yerlerde bulunan orta hasarlı binalarla ilgili gerekli çalışmayı yapmaması durumunda kurumlar hakkında kanuni işlem başlatılacağını ifade etti.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vali Mustafa Büyük Başkanlığı’nda tüm okulların müdürleri ile toplandı

“Eğitimde 4+4+4 zirvesi”

Sakarya’daki tüm eğitim kurumlarının Müdürleri Vali Mustafa Büyük’ün Başkanlığı’nda düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

ADAPOSTASI

“Devlet eliyle kaçak!”

Orta hasarlılara hizmet verilmeyecek kararıyla elektrik ve suları kesilen aboneler halen aynı yerlerde oturuyor. SASKİ su saatini söktüğü abonelere yeniden su saati bağlamıyor. Peki, vatandaş en temel ihtiyacı suyu nereden temin ediyor.

ANADOLU

“AKP ve MHP yerel seçimler için anlaştı”

AK Parti Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’nin açıklamaları ile gündeme gelen Yerel Seçimlerin erkene alınması konusunda AK Parti ve MHP anlaşmaya vardı.

BİZİMSAKARYA

“Vekillere mektup”

Sapanca Yanıkköyü’nde kurulması planlanan Taş Ocağına karşı yöre halkının direnişi devam ediyor. Köy sakinlerini seslerini Ankara’ya duyurmak için milletvekilleri ve bakanlara mektup gönderdi.

SAKARYAHALK

“MHP’de hareketlilik”

Bir süre önce MHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayan MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın, Cumartesi Günü MHP Sakarya il teşkilatını ziyaret ederek İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve partilerden destek isteyecek. Gerçekleştirmek istediği projelerini partilerle paylaşacak olan Aydın konusunda MHP İl teşkilatı ise temkinli tavrını sürdürüyor.

YENİGÜN

Sakarya Teşkilatı’nın büyük kongrede tavrı belli oldu

“MHP’de ‘Aydın’ sesleri”

MHP’nin 4 Kasım’da yapılacak olan Büyük Kongresi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı çıkacak adaylar belli olmaya başlarken, Sakarya Teşkilatı da muhalefetten yana tavır sergiliyor.

YENİHABER

Karasu’ya çimento fabrikası ve Sapanca’ya taş ocağının ardından Söğütlü’ye doğalgaz santrali…

“Bir bu eksikti!”

Çimento fabrikası, taş ocağı derken Sakarya’nın başına bir de doğalgaz dönüşüm santrali belası çıktı. Söğütlüde ki 200 dönümlük meraya doğalgaz çevrim santrali kurulması için girişimler başladı.

YENİSAKARYA

“Mülteci kenti”

Sakarya’da yaşanan mültecileri sayısı 2 bin 500’ü aştı. Çoğunluğunu Arapların oluşturduğu mülteciler arasında, sanılanın aksine hiç Suriyeli bulunmuyor.

06.09.2012 MA

 
481 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.