Yerel Basında Bugün (06.04.2012)

Yerel Basında Bugün (06.04.2012)
06.04.2012
499
A+
A-

06.04.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

16 yaşındaki kıza sınıf arkadaşlarının tecavüz ettiği iddiası

“11 lise öğrencisi gözaltına alındı!”

Karasu’da meydana gelen olayda, iddialara göre 16 yaşındaki lise öğrencisi 11 sınıf arkadaşı tarafından tecavüze uğradı. 2 yıldır devam ettiği iddia edilen olay; küçük kızın ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

ADAPOSTASI

Hemen her gün yeni bir hileli ve katkılı gıda maddesi skandalı ile sarsılıyoruz

“Aklımızı aldılar!”

Temel gıda maddeleri arasından Arı’sız bal çıktı, yüzde 100 denen sucukta tavuk eti çıktı, şimdi de antibiyotikle büyütülen hormonlu tavuk tartışması başladı.

ANADOLU

“Büyükşehir kazanıyor biz kaybediyoruz!”

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde işyerlerindeki koşulların kötü olması ve kiraların yüksek olmasını gerekçe gösteren esnaf dün gün boyu kepenk açmadı. Terminal esnafı şartlar düzelene kadar birbirlerine destek olacaklarını kepenk açmayacaklarını belirttiler.

BİZİMSAKARYA

Sakarya otomotiv üssü olmakta kararlı

“SATSO aslan payının peşinde”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Marmara Bölgesinde kümelenen otomotiv üretim ve yan sanayi sektöründe Sakarya’nın payını arttırmak amacıyla güçlü bir atak başlattı.

SAKARYAHALK

“MHP’de kazan kaynıyor”

MHP Sakarya İl Kongresi 22 Nisan tarihinde yapılacak. İl Başkanı Orhan Ünver’in şuan için tek aday olduğu İl Kongresi için geriye sayım devam ediyor. İl Kongresi öncesi MHP teşkilatlarında, tam anlamıyla fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. MHP içerisinde, mevcut İl Başkanı Orhan Ünver’in karşısına Mehmet Erdoğan’ın kesin olarak adaya çıkacağı beklentisi giderek artıyor.

YENİGÜN

Ankara’dan gelen heyet, çalışmalarını tamamlayıp raporunu hazırladı

“Yıkımlar nerden başlayacak?”

Afet Yasası taslağında, risk altındaki 10 pilot il arasında gösterilen Sakarya’da, Kentsel Dönüşüm’ün uygulanacağı mahalleler tespit ediliyor.

YENİHABER

İl Genel Meclisi’nin MHP’li Grup Başkanvekili Salih Okutan patladı:

“Konuşamıyoruz!”

İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanvekili Salih Okutan, Meclis Başkanı Oktay Yıldırımın AKP Grup Başkanı gibi davrandığını ileri sürerek, mecliste muhalefet etmelerinin engellendiğini savundu.

YENİSAKARYA

“Ağabey formülü”

CHP’de İl Kongresi yaklaştıkça kulisler hareketlendi. Dezavantajlı gözüken muhalefet, şartları lehine çevirmenin yöntemini arıyor ve adaylık için bütünleştirici isimler üzerinde duruyor.

06/04/2012 MA

 
499 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.