Yerel Basında Bugün (05.12.2012)

Yerel Basında Bugün (05.12.2012)
05.12.2012
439
A+
A-

05.12.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

İşkur bünyesine 22 bölgeye Çalışma Müdürlüğü’nün eklenmesi ile Komşu’ya gitme dönemi kapanmış oldu

“Meslek öğren, maaş al”

İl Genel Meclisi toplantısında konuşan İşkur İl Müdürü Tekin Kaya, ‘Kurum kayıtlarının yarısı vasıfsız kişilerden oluşmakta. Bu konuyla mücadele etmek için çeşitli programları gündeme getirdik’ dedi.

ADAPOSTASI

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci:

“Kimseyle sorunum yok”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci hakkında konuşulanlara cevap verdi: ‘Beni CHP İl Başkanı gibi yazdılar. Bunu kesinlikle kınıyorum. Kimse ile bir sorunum yok. Önümüzde ki dönem Hendek’ten aday olmak istiyorum. Bunun dışında bir çabam yok’.

BİZİMSAKARYA

Toçoğlu dünyanın en gelişmiş merkezinden aldığı bilgileri uygulayacak

“SAAKOM sil baştan!”

MARKA’nın davetlisi olarak ABD’ye Başkan Toçoğlu, Los Angeles Acil Yönetim Merkezi’nde inceleme yaptı. Toçoğlu, buradaki teknoloji ve ekipmanın en azından bir bölümü SAAKOM’da uygulamaya koyacak.

SAKARYAHALK

“Şok rapor!”

Et Balık Kurumu (EBK) merkez ve aralarında Sakarya Et Balık Kurumu yetkililerinde bulunduğu 15 kişiye yönelik yürütülen soruşturma sonrası hazırlanan savcılık iddianamesinde, çarpıcı bilgiler ortaya çıktı.

YENİGÜN

Dünkü haberimiz üzerine Gürpınar, belediyelere gönderme yaptı

“Yasaya uymuyorlar”

Gürpınar, ‘Müteahhitlerin borcu nedeniyle iskan alamayan vatandaşlar, belediyeye başvurmaları halinde kendilerine yapı kullanma izni verilmek zorunda’ dedi.

YENİHABER

“Enkaz ortada kaldı”

Büyükşehir Belediyesi, sözleşmesi biten işletmeleri boşaltıp yıktırdı ancak Atatürk Parkı moloz yığını içinde kaldı. Harabeyi andıran parkın yeniden düzenlenmesi için haftalardır düğmeye basılmaması tepki çekti.

YENİSAKARYA

“Enkazdan kriz çıktı”

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Küçükyılmaz’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Beklenmedik çıkış iktidar ve muhalefet partilerince farklı değerlendirildi.

05.12.2012 MA

 
439 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.