Yerel Basında Bugün (05.12.2011)

Yerel Basında Bugün (05.12.2011)
05.12.2011
654
A+
A-

05 Aralık 2011 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Orta hasarlılarda hayat duruyor!”

17 Ağustos 1999’daki depremde hasar gören ve onarımları yapılmayan orta hasarlı konutlar, camiler ve kamu kurumlarına ait binaların elektrik, su ve doğalgazları bugünden itibaren kesiliyor.

ADAPOSTASI

Ertelenen Kocaali İlçe Kongresi Milletvekillerini görüş ayrılığına mı düşürdü?

“AKP çalkalanıyor!”

AK Parti Kocaali İlçe Kongresi’nin sürpriz bir şekilde ertelenmesi farklı yorumlara neden oldu. Ertelemenin nedeni olarak Ali İhsan Yavuz ile Hasan Çelik’in görüş ayrılığına düşmeleri gösteriliyor.

ANADOLU

1953 yılında açılan 58 yıllık Şeker Fabrikası kapanıyor.

“Şeker’de son kampanya”

BİZİMSAKARYA

“”Su” da 2050 hedefi”

Büyükşehir Belediyesi yeni “İsale Hattı” projesini ihale aşamasına getirdi. Yeni hatta kullanılacak borularla daha az arıza ve daha sağlıklı bir yapı hedefleniyor. Proje 2050 yılı nüfusuna göre hazırlandı. Yeni İsale Hattı’yla birlikte 3. İsale hattı yedeğe alınacak.

SAKARYAHALK

1999 yılındaki korkunç depremde yaşanan acılar tekrarlanmasın diye alınan radikal kararlarla bugün orta hasarlı binalarda

“Hayat duracak”

1999 Marmara Depremi’nin ardından Sakarya’da ota hasarlı olarak belirlenip, 31 Aralık 2009 tarihine kadar güçlendirme ruhsatını almamış binalar, bugünden itibaren elektrik, su ve doğalgaz hizmetleri alamayacak.

YENİGÜN

Başkan Dişli, Sangarius için açıklamada bulundu

“Meclis ne derse o!”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Eğlence, Spor ve Alışveriş Merkezi Sangarius’ u inşaatta yaşanan sorunlar üzerine satmayı düşündüklerini belirtirken, “Bu konuda meclis ne derse olacak” dedi.

YENİHABER

Şeker’de kotanın düşürülmesiyle yolun sonuna gelindi.

“Banka kapıya dayandı”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın 150 milyon lirayı aşan borcunu tahsil etmek isteyen banka kotanın düşürülmesi sonrasında “Ya parayı, ya fabrikayı” dedi.

YENİSAKARYA

“Elleriniz kırılsın!”

Kasımpaşa maçına giden Sakaryaspor taraftarlarını taşıyan minibüs taşlandı. Başına taş isabet eden 18 yaşındaki Uğur Özçakır ağır yaralandı.

05/12/2011//


654 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.