Yerel Basında Bugün (05.11.2012)

Yerel Basında Bugün (05.11.2012)
05.11.2012
486
A+
A-

05.11.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

MHP Kurultayı’nda Münir Kutluata MYK’ya girerken Enver Toçoğlu liste dışı kaldı

“Münir Kutluata devam Enver Toçoğlu tamam!”

Devlet Bahçeli’nin yeniden Genel Başkan seçildiği Kongrede MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata MYK’da yer alırken MHP’li Enver Toçoğlu liste dışı kalarak büyük şok yaşadı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya’da Üniversite öğrencilerin barınma alanında faaliyet gösteren Özel Yurtlar Birliği üyeleri toplantıda bir araya geldi

“Yurtlar Birliği’nden SAÜ’ye tepki”

ADAPOSTASI

“Kentsel Dönüşüm Adapazarı’ndan başlamalı”

Şehir Plancılar Odası Sakarya İl Temsilcisi Oya Arapoğlu, Kentsel Dönüşümün en riskli bölge olan Adapazarı’ndan başlaması gerektiğini söylerken; 2 kat uygulamasına sosyal donatı alanları gözünden bakılmazsa çok katlı binaların yeni sorunlara neden olacağını söyledi.

ANADOLU

“SASKİ sessizliğini koruyor”

Kocaeli İl Genel Meclisi Üyesi Erdal Baş, ‘Sapanca Gölü’ne kanalizasyon pisliği akıyor. Vatandaşlar bu suyu içmesin’ iddiasına rağmen Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)’den bu iddiaya halen bir yanıt gelmedi.

BİZİMSAKARYA

Sakarya Halk Sağlık Müdürü’nde acı itiraf

“Organ beklerken sönen hayatlar”

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, ’20 bin 169 kişi organ nakli için sıra beklerken 2011 yılında sadece 320 tane Organ Bağışı yapılmıştır. Birçok hasta bağışlanmış bir organ beklerken ölmektedir’ dedi.

SAKARYAHALK

“İhracatta sert düşüş”

Türkiye İhracatçılar Birliği tarafından açıklanan Ekim Ayı ihracatlarına göre Eylül Ayı’nda 9. sırada yer alan Sakarya 4 basamak birden düşerek 13. sırada yer aldı. Geçen yılın ilk on ayında 1 milyar 706 milyon dolar ihracat yapan Sakarya bu yılın ilk on ayında geçen yılın gerisinde kalarak 1 milyar 519 milyon ihracat yapabildi.

YENİGÜN

Ameliyat için doktorlar günler sonrasına sıra veriyorlar

“Sağlık’ta sıkıntı!”

Sakarya’daki hastanelerde başta genle cerrahi olmak üzere, ortopedi ve diğer ameliyat gerektiren hallerde, doktorların günler sonrasına ameliyat için gün vermesi, vatandaşları çileden çıkarmaya yetti.

YENİHABER

Söğütlü’ye kurulacak doğalgaz santraliyle ilgili en uzman isim konuştu

“Bu sesi duyun”

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Enerji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar, Söğütlü’nün Türkbeylikkışla köyünde düzenlenen doğalgaz çevrim santrali toplantısına katıldı.

YENİSAKARYA

Yıkılacaksa masraf niye”

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne tahsis edilen binanın, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın talimatı gereği yıkılıp, doğumevi yapılacağı belirtiliyor.

05.11.2012 MA

 
486 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.