Yerel Basında Bugün (05.09.2012)

Yerel Basında Bugün (05.09.2012)
05.09.2012
415
A+
A-

05.09.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Konu İmam Hatip olunca karşı kampanya başlıyor!”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: ‘Belediye başkanlığı döneminde 13 okula yer verdim, destek sağladım. Ama bu okulların arasında İmam Hatip Lisesi yok’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Sınırları genişleyince İl Genel Meclisi kapanacak

“Tek Şehir Meclisi olacak”

ADAPOSTASI

“Toçoğlu esti gürledi!”

İl Genel Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kamuoyunun gündemini meşgul eden konular hakkında bilgi verdi. Toçoğlu, açıklamalarında zaman zaman sert ifadeler kullandı.

BİZİMSAKARYA

Toçoğlu İl Genel’e konuk oldu

“Şehir Meclisi geliyor”

İl Genel Meclisine konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yasal düzenlemeyle birlikte İl Genel Meclisi ve Büyükşehir Meclisinin ‘Şehir Meclisi’ adı altında birleşeceğini söyledi.

SAKARYAHALK

Servis araçları ‘S’ plaka ile korsan servislerin önüne geçmek istiyor

“Servisçiler ‘S’ plaka istiyor”

2012 – 2013 Eğitim yılının başlamasına sayılı günler kala her yıl olduğu gibi gözler öğrenci servislerine çevrildi. Adapazarı Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Cevat Demir, Ankara ve Kocaeli’nde servis araçlarının tek tip plaka kullandığına dikkat çekerek, 2006 yılından beri sonuç alamadıkları ‘S’ plaka arzusunu yineledi. Demir, uygulamanın hayata geçmesiyle Sakarya’nın hem örnek olacağını hem de korsan servisçiliğin önüne geçileceğini belirtti.

YENİGÜN

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Genel Meclisi’nde konuştu

“Şehir Meclisi kurulacak”

Başkan Toçoğlu, İl Genel Meclisi’nde üyelere yeni kanun ile birlikte kaynak israfının önüne geçilmesi için, Büyükşehir ve İl Genel Meclisleri’nin birleşeceğini ifade ederek, ‘Bu meclisin adı, şehir meclisi olacak’ dedi.

YENİHABER

Başkan Toçoğlu İl Genel Meclisi’nde eleştirilere sert cevap verdi

“Esti gürledi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gündemdeki konulara dair çarpıcı açıklamalar yaparken, hizmetleri görmeyenler için de, ‘Allah akıl fikir versin’ ifadesini kullandı.

YENİSAKARYA

“Bir uyarı da Büyük’ten”

Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’den sonra Sakarya Valisi Mustafa Büyük de aynı çıkışı yaptı ve ‘Geçen hafta yazı gönderdim, belediye başkanlarının görevlerini yapması gerekiyor’ dedi.

05.09.2012 MA

 
415 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.