Yerel Basında Bugün (05.06.2012)

Yerel Basında Bugün (05.06.2012)
05.06.2012
456
A+
A-

05.06.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kimse bebek yaparım onu da atarım diyemez!”

Diyanet işleri Başkam Prof. Dr. Mehmet Görmez, ‘Anne karnındaki ceninin hayat hakkı vardır. Kürtaj, insan yaşamına son vermek demektir’ dedi.

ADAPOSTASI

Başkanlık sistemi ile ilgili Sapanca’da açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

“Fiilen yarı başkanlık sistemindeyiz”

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin, Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilme kararını 12 Eylül 2007’de halk oylamasında, onaylamasıyla beraber fiilen yarı başkanlık sistemine geçtiğini belirtti.

ANADOLU

“Dişli: Veremeyecek hesabımız yok”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, meclis toplantısında müfettiş sorgulamasına neden olan makam aracı hakkında açıklamada bulundu

BİZİMSAKARYA

“Bide ‘çevre günü’nde!”

Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü. . . Dünya Çevre Günü hafta boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlarca renkli görüntüler eşliğinde kutlanacak. Peki, ilimizde çevre bilinci kutlamalar kadar renkli mi? Dün, gazetemizin haber merkezine ulaşan bir fotoğraf bunu uzun uzun düşünmemiz gereğini ortaya koydu.

SAKARYAHALK

“Patlarsa patlar”

DSİ 32. Şube Müdürü Abdüsselam Eldemir geçtiğimiz hafta Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından yapılan bir araştırmada toprak dolgu ile yapılan Yenice Barajının patlaması halinde Sakarya’nın büyük bir bölümünün sular altında kalacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Eldemir, ‘DSİ Hantal yapısından dolayı çok eleştirilir ama biz işimizi sağlam yaparız. Etüt çalışmalarımız çok detaylı olur. Kimsenin bir endişesi olmasın’  dedi.

YENİGÜN

Yenikent’in ilçe yapılması ihtimali çok zor görülüyor

“Büro belediyecilik”

Hazırlanmakta olan yeni Büyükşehir Yasa Tasarısı kapsamında, AK Parti iktidarı Yenikent’ in ilçe yapılmasına sıcak bakmıyor.

YENİHABER

“Suçumuz varsa cezamızı çekeriz “

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, devam eden müfettiş soruşturmasıyla ilgili konuştu : ‘Burası bir kamu kurumu ve denetime açık. Bize daha sık müfettiş gelmesinin sebebiyse bazı art niyetli kişiler’.

YENİSAKARYA

Ölmüş insanlar adına şikâyet mektubu yazılıyor

“İftiradan yakındı”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediyede devam eden soruşturmalara ilişkin açıklamada, ‘İftira, yalan, dolan ve dedikodu bazılarının işi olmuş’ dedi.

05.06.2012  MA

 
456 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.