Yerel Basında Bugün (05.05.2012)

Yerel Basında Bugün (05.05.2012)
05.05.2012
512
A+
A-

05.05.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bölge Adliye eski adliyenin bulunduğu yere yapılacak!”

Başbakan Erdoğan’ın müjdesini verdiği Bölge Adliye Mahkemesi’nin Sakarya’da yapılacağı yerle ilgili olarak Adalet Bakanlığı’ndan gelen bürokratlarla bir toplantı gerçekleştirildi.

ADAPOSTASI

28 Şubat’ın fişleme ekibinde Sakaryalı sivillerde yer almış!

“Kim bunlar?”

Askeri istihbaratın gizli belgelerinde çarpıcı iddialar ortaya çıktı. Sakaryalı bazı ünlü sivillerin fişleme sürecine ajan olarak katkı verdikleri ileri sürülüyor.

ANADOLU

“Kalıcı işyerlerine çözüm”

İl Genel Meclisi’nde Yenikent’teki kalıcı işyerleri konusunda yapılan çalışmaları açıklayan Milletvekili Ali İhsan Yavuz

BİZİMSAKARYA

“Bölge Adliyesi merkezde”

Bölge Adliyesi Mahkemesi’nin Sakarya’da yapılacağı yerle ilgili olarak Adalet Bakanlığı bürokratlarıyla geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. Toplantı sonunda Bölge Adliye Mahkemesi Kentpark’ın arkasındaki eski Sakarya Adliyesi’nin bulunduğu yere yapılması kararlaştırıldı.

SAKARYAHALK

“Bölge Adliye’nin yeri belli oldu”

Bölge Adliye Mahkemesi’nin Sakarya’da yapılacağı yerle ilgili olarak Adalet Bakanlığı’ndan gelen bürokratlarla gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün ‘Başbakanımızın müjdesini verdiği Bölge Adliye Mahkemesi Kentpark’ın arkasındaki eski Sakarya Adliyesi’nin bulunduğu yere yapılacak’ dedi.

YENİGÜN

Kocaeli’nin kanalizasyonları, doğrudan Sapanca Gölü’ne akmaya devam ediyor

“Çevre katliamı!”

Sapanca Gölü’nün kirliliğin önlenmesi için yapılan ve yapılmakta olan kolektör inşaatları bir işe yaramıyor. Göl, İzmit tarafından kirlenmeye devam ediyor.

YENİHABER

Yeni adliye binaları için alternatifler masaya yatırıldı

“Adalet kampüsüne yer bulamadılar”

Adalet Bakanlığı’ndan gelen heyet, milletvekilleri ile birlikte yeni adalet sarayı ve bölge adliye mahkemesi için yer bakıp toplantı yaptı. Yer bulunamadığı için iki adliyenin yer alacağı kampus fırsatı kaçtı.

YENİSAKARYA

“Sakarya bu kez kazandı”

Kocaeli’ne yapılan yatırımları imrenerek izleyen Sakarya, Bölge Adliye Mahkemesi’ni elinden kaçırmadı. Başbakan’ın daha önce müjdesini verdiği mahkeme, Kentpark karşısındaki eski adliye binasının bulunduğu alana kurulacak.

 
512 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.