Yerel Basında Bugün (05.03.2013)

05.03.2013

05.03.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya geneli için 137 fahri trafik müfettişinin görev alması için harekete geçilirken bu rakamla toplam sayı 403 olacak

“Dikkat!.. Müfettiş çıkabilir”

Şehiriçi ve ilçelerarası Karayolları’nda her an farkında olmadan fahri müfettişler sizi izliyor olabilir.

ADAPOSTASI

Karasu-Adapazarı arası yeni proje

“Demiryolu sil baştan”

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Karasu Demiryolu hattının Söğütlü’den sonra kalan bölümünün yeniden projelendirildiği ifade ederek hattın 2014 sonunda faaliyete geçmesini beklediklerini söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Dişli: Her türlü cevabı veririz”

Sangarius’un ihalesinin iptalinin gündeme getirildiği Adapazarı Belediyesi Meclis toplantısında konuşan Başkan Dişli, ‘Her türlü cevabı veririz. Yeter ki, samimi olunsun’ dedi.

SAKARYAHALK

“Ceza yağdırdılar”

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre, ilimizde görev yapan Fahri Müfettişleri 2012 yılında 12 bin 537 ceza yazdı. 2013 Mart ayı itibariyle cezaların 16 bin rakamına ulaştığı belirtiliyor.

YENİGÜN

Sakarya Rekreasyon Projesi ile entegre olması düşünülüyor

“Büyük Düşünce!”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, fuar alanı için Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi’nin yanındaki hazine arazilerini düşünüyor.

YENİHABER

Okul yolu, tehlike dolu, ancak gören yok

“Çok Ayıp Çok”

32 Evler’de bulunan ve yılın okulu seçilen Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri Çark Deresi’ni geçerken büyük tehlike yaşıyorlar. Çöken köprünün üzerinden öğrencileri velileri geçiriyor.

YENİSAKARYA

“Sangarius çıkmazı”

Adapazarı Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısına bir türlü bitirilemeyen Sangarius Projesi damgasını vurdu. Başkan Süleyman Dişli, “Tüm enerji ve mesaimi bu işe harcıyorum” dedi

05.03.2013 – A.T.