Yerel Basında Bugün (05.03.2012)

Yerel Basında Bugün (05.03.2012)
05.03.2012
541
A+
A-

05.03.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Karayolları Genel Müdürlüğü’nü 54 bin lira tazminata mahkûm etti

“Hukuk zaferi!”

Sakarya D-100 Karayolu’nda yedi yıl önce meydana gelen trafik kazasında kusurlu görülen Karayolları Genel Müdürlüğü, 53 bin 400 lira tazminat ödemeye mahkûm edildi.

ADAPOSTASI

Adapazarı Bakkallar Odası, hazırladığı yeni proje ile bakkalları yeniliyor

“Bakkallarda yeni dönem”

Adapazarı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Aktardağan, bakkallarda beyaz eşyadan elektronik eşyaya kadar bir çok ürünün satışı yapılacağını söyledi.

ANADOLU

“Kamacı eleştirdi Toçoğlu sindiremedi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu eleştirilere açık olmadığını, kendisini eleştiren partisinin kurucular kurulu üyesine Cemal Kamacı’ya kürsüden çıkışarak bir kez daha gösterdi.

SAKARYAHALK

“Kamacı belediyeyi eleştirdi, Toçoğlu muhalefeti eleştirdi”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nın 3. Danışma Meclisi Orhangazi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, muhalefeti eleştirirken, Kurucular Kurulu Üyesi Cemal Kamacı ise Büyükşehir Belediyesini eleştirdi.

YENİGÜN

TİGEM Karasu İşletmesi, yeniden ihaleye çıkarılacak

“Bu kez kaçmasın”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (TİGEM) Hara olarak bilinen Karasu’daki TİGEM’i yeniden ihale etmeye hazırladığını belirterek, ‘Bu konuda çalışma yapmalı’ dedi

YENİHABER

Cemal Kamacı’dan Başkan Zeki Toçoğlu’na yeni ve çok sert bir çıkış daha

“Bir daha bu oyu alamazsın”

AKP Adapazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cemal Kamacı, ulaşım ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekerek Büyükşehir Belediyesi’ne sert çıktı: ‘Siz bir daha bu oyu alın bende bu kürsüde özür dileyeeğim.’

YENİSAKARYA

“TİGEM için bir umut daha”

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait Karasu Harası’nın özelleştirileceği ve kısa bir süre içinde yeniden ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

05/03/2012 MA


541 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.