Yerel Basında Bugün (04.11.2012)

Yerel Basında Bugün (04.11.2012)
04.11.2012
419
A+
A-

04.11.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yalova’da yapılanlar burada geç uygulandı!”

CHP Başkanı Ecevit Keliş’in ziyaretinde konuşan Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz: ‘2004 yılına kadar Yalova’da bulundum. Bu bölgede deprem sonrası yapılanlar maalesef Sakarya’da geç uygulanmıştır. 120 günde tüm yıkımları tamamlamıştık’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“Tarihi yapının üzerinde ucube!…”

Adapazarı İlçesi’nde bulunan Tarihi Uzun Çarşı’da, ucube kaçak yapı yıllardır Belediye’nin tam karşısında durmasına rağmen bir işlem yapılmıyor

ADAPOSTASI

“Saadet’ten seçim startı”

SP başkanları yerel seçimler için ‘Bismillah’ dedi. İl başkanı Eyüp Yıldırım, ‘İş başına gelip, stres şehri değil, huzur şehirlerini inşa edeceğiz’ açıklamasını yaptı.

BİZİMSAKARYA

“Patrik ne yapmaya geldi”

AKP Hükümeti’nde Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılışı için söz alan Patrik dinlenmek için Sapanca’daki oteli seçti

SAKARYAHALK

“Taşınma parası da devletten”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm kapsamında vatandaşa destek için bir adım daha attı. Evlerini boşaltacak kiracıların Bin TL’lik nakliye ödemesi yapacak.

YENİGÜN

“Son kez yüz yüze!”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, 6322 sayılı Amme alacaklarını tahsil usulü hakkındaki kanun kapsamında çoğunluğu ilçe belediyelerine ait prim borçlarının tahsil edilmesi için öncelikle belediye başkanları ile son kez yüz yüze görüşmeler yapacak.

YENİHABER

“Sakarya çok geç kalmış”

Sakarya’nın depremin izlerini silmede çok geç kaldığını söyleyen Kaymakam Gündüz, ‘ Yalova’da 120 günde bütün yıkımlar tamamlandı. Uzun yıllara yaymadan depremin etkisi silindi. Sakarya’da yapılanlar geç uygulanmış’ dedi.

YENİSAKARYA

“Taksitle yaşıyoruz”

Ağırlaşan ekonomik koşullar yüzünden ay sonunu getiremeyen vatandaşlar peşin parayla alışverişi unuttu. Vatandaş kredi kartı borcu altında ezilirken, esnafa göre peşin satış yok denecek kadar azaldı.


419 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.