Yerel Basında Bugün (04.06.2012)

Yerel Basında Bugün (04.06.2012)
04.06.2012
522
A+
A-

04.06.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Hendek’te genç bir kız, evde kimsenin olmadığı sırada intihar etti

“Genç kız iple kendini astı!”

Hendek müftülüğünde üç yıldır hizmetli olarak çalışan Süleyman-Emine Albayrak ailesinin İmam Hatip Lisesi 3. sınıf öğrencisi kızları Z.A. çamaşır ipi ile kendini asarak intihar etti.

ADAPOSTASI

“Gül’den vefa örneği”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski arkadaşları Numan Yazıcı, Ahmet Arıca ve Yusuf Aydın anısına Sapanca Güral Otel’de düzenlenen toplantıya katıldı.

ANADOLU

“Sakarya ortada kaldı”

Boğaziçi Üniversitesi ve Master Card iş birliği ile yapılan ‘Türkiye’nin Şehirleri Sürdürülebilirlik Araştırması’ sonuçlarına göre Sakarya sürdürülebilir kalkınma, ekonomik büyüme ve refah seviyesini yükseltme, çevreyi ve insanların yaşam kalitesini koruyarak gerçekleştirme yönteminde ülke sıralamasında birçok ilin gerisinde kaldı.

BİZİMSAKARYA

“Forslu vefa”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün Sapanca Güral Otel’de, Adapazarı’nda görev yaptığı yıllarda arkadaşlık yaptığı Numan Yazıcı, Ahmet Arıca ve Yusuf Aydın’ı anma programına katıldı.

SAKARYAHALK

“İnsan sağlığını hiçe sayıyorlar”

Toyota Türkiye ve Toyota Boshoku fabrikalarında çalışan ve yakalandıkları meslek hastalığı yüzünden işten çıkartılan veya çıkmaya zorlanan işçiler yıllardır hukuk mücadelesi sürdürüyor. Fabrikanın kendilerini mağdur ettiğini öne süren işçiler, hem maddi hem de manevi olarak yıpratıldıklarını ve yıllardır hiçbir sonuç alamadıklarını belirttiler.

YENİGÜN

Adapazarı genelinde, bu yıl kutlama coşkusu pek yaşanmayacak gibi

“Kurtuluşa fren!”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik Bayramı’nın ardından, tam 90 yıldır coşkuyla kutlanan Adapazarı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu, bu yıl kutlanmayacak. Adapazarı Belediyesi, yüksek maliyet gerekçesiyle kutlamalarda kısıtlama yapıyor

YENİHABER

Cinsel tacizle suçlanan polis müdürleri tutuklanacak mı?

“Karar günü”

15 yaşında lise öğrencisine cinsel istismarla suçlanan polis müdürü N. Şile kendisine yardım ettiği öne sürülen E. T.’yi serbest bırakan mahkeme kararına yapılan itiraz bugün karara bağlanacak.

YENİSAKARYA

Behçet Ersoy ve eşi gözyaşları arasında toprağa verildi

“Büyük acı”

Çevre Yolu’nda bir TIR’ın çarpması sonucu kontrolden çıkıp kaza yapan otomobilde ölen Eğitim Müdürlüğü personeli Behçet Ersoy ile eşi İlmihan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

04.06.2012 MA

 
522 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.