Yerel Basında Bugün (04.01.2012)

Yerel Basında Bugün (04.01.2012)
04.01.2012
512
A+
A-

04 Ocak Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARI

““Hacizden satılık köy” CHP’nin gündeminde!”

Denizbank’tan aldıkları krediler nedeniyle arazilerine haciz gelen köyler hakkında CHP Milletvekili Engin Özkoç rapor hazırlayıp CHP Genele Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ na sundu.

ADAPOSTASI

Lisans tezi olan “Doğal Sabunu” KOSGEP desteğiyle üretmeye başladı.

“Hayaldi gerçek oldu! ”

Geçen yıl üniversiteden mezun olan 24 yaşındaki Esra Akıcı doğal sabun sektöründe bir büyük başarıya imza atarak formülü kendisine ait olan 20 çeşit organik sabun üretmeye başladı.

BİZİM SAKARYA

“Satılık köyler CHP Grubu’nda”

Dün yapılan CHP Grup Toplantısına, “Sakarya’da Denizbank’ın satışa çıkardığı köyler” haberi damgasını vurdu. Kılıçdaroğlu, mağdurlarla görüşmek üzere Sakarya’ya geliyor.

SAKARYA HALK

“Psiko – Teknik belgesi artık zorunlu olacak”

Toplu taşıma araçlarının sürücüleri ile alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 2 yıl el konulan sürücülerin alması zorunlu olan Psiko – Teknik belgesi, 6 ay sonra tüm sürücüler için zorunlu hale geliyor. Bu belgeyi almayanlar için ise 550 TL cezai işlem uygulanacak.

YENİGÜN

CHP Milletvekili Özkoç’un raporunu alan Kılıçdaroğlu konuştu.

“Kızacaklar ama Sakarya’ya gideceğim”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Sakarya’da bankanın haczettiği araziler ile ilgili rapor sundu. Raporu gören Kılıçdaroğlu, Sakarya’ya gelerek, arazileri haczedilen vatandaşın dertlerini dinleyeceğini söyledi.

SAKARYA YENİHABER

Ağaçlar içindeki fabrika park yapılsın…

“Şeker arazisi yeşil alan olsun ”

Şeker Fabrikası’nın borcunu ödeyememesi halinde bankaya geçecek olan arazinin imara açılıp açılmayacağı merak ediliyor. Uzmanlar oksijen deposu Şeker arazisinin yeşil alan olarak korunması gerektiğini belirtiyor.

YENİ SAKARYA

“Manşet: Dilek’ten müjde”

Top Fakültesi Dekanı Prof. Osman Nuri Dilek: “Öğrencilerimizin tamamı, önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren tüm birimleriyle Sakarya’da öğrenim görecek.”

04/01/2012 – HG


 
512 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.