Yerel Basında Bugün (04 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (04 Ekim 2011)
04.10.2011
482
A+
A-

 

04 Ekim 2011 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kaynarca’ da katliam”

Jandarmanın şok baskınla  kulübesini yıktığı bekçi Tuncay Özdemir ormanın bitişiğinde bulunan sahilde yaşanan çevre katliamını tüm çıplaklığıyla basın mensuplarına gösterdi.

ADAPOSTASI

“Bölge Adliye Mahkemesi’nin geçici yeri belli oldu”

Bölge Adliye Mahkemesi’nin yeri dün toplanan Adapazarı Belediye Meclisi’nde belli oldu. Dağdibi’ndeki Adapazarı Belediyesi’ne ait olan eski sağlık ocağı binası 3 yıllığına Adalet Bakanlığı’na devredildi.

ANADOLU

“Çevre bu boru mu!”

Karadeniz Karaboğaz Sahili’ ndeki geniş kumsala toprak hafriyatı atıldığı iddia edildi.

BİZİMSAKARYA

Kayserili aklı mı, Sakaryalı aklı mı?

“Tuhaf polemik”

Milletvekili Engin Özkoç, ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu arasında geçen hafta başlayan polemik ilginç bir hal aldı. Özkoç bu kez, “Kayserili aklına ihtiyacımız yok. Kendisine Sakarya dersi vermem mi gerekiyor?” dedi.

SAKARYAHALK

“Bölge Adliye Dağdibi’ne”

İlimizde kurulacak olan Bölge Adliye Mahkemesi’ nin yeri konusu Adapazarı Belediyesi Meclisi toplantısında netlik kazandı. Belediyeye ait olan Dağdibi’ ndeki bina ve arsası 3 yıl süreliğine geçici olarak Adalet Bakanlığı’na devredildi.

YENİGÜN

Bölge Adliye Mahkemesi’ ne, hastane binası tahsis edildi.

“Dağdibi’ ne hareket!”

Adapazarı Belediye Meclisi, Sakarya dahil 6 ile hizmet verecek olan Bölge Adliye Mahkemesi için, Dağdibi’ nde Fatma Akkoç adına yaptırılan hastane binasının tahsisini onayladı.

YENİHABER

İki lisede okuyan yüzlerce öğrenci toz toprak içerisinde.

“Okul yoluna bak”

Erenler ve Ali Dilmen Liselerine ulaşımı sağlayan cadde, asfaltlanmadığı için yüzlerce öğrenci her gün toz toprak yutarak okula gitmek zorunda kalıyor.

YENİSAKARYA

Yapılandırmadan yaralanıp ödeme yapmayanlara tebligat gönderildi.

“İcra Korkusu”

Bugüne kadar ne olacağı belirsizliğini koruyan kalıcı işyeri sahiplerini icra korkusu sardı. Kalıcı işyeri sahipleri bakanlıktan sorunun çözümü için sürenin uzatılmasını talep ediyor.
482 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.