Yerel Basında Bugün (03.08.2012)

Yerel Basında Bugün (03.08.2012)
03.08.2012
493
A+
A-

03.08.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Ahmet Özhan’lı muhteşem açılış”

Büyükşehir Belediyesi, Orhan Camii ve Gar Meydanlarına muhteşem bir açılış öreni düzenledi. Gar Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Şehrimize kazandırdığımız meydanların Sakarya’mızın vitrinini değiştirdiğine ve şehrimize değer kattığına inanıyorum’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sarılar Fındık’tan, İtalyan Usulü ücretsiz fındık kurutma sistemi devreye giriyor

“Fındık üreticisine büyük hizmet”

İtalyan teknolojisi ile fındıktaki küfü (aflatoksin) yok etmek için 45 derecede doğal olarak kurutulacak, üretici fındığını satmasa dahi ücretsiz olarak kurutacak.

ADAPOSTASI

“Şehir yenileniyor”

Orhan Camii ve Gar Meydanları açılışında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu: ‘Şehrimize kazandırdığımız meydanların Sakarya’mızın vitrinini değiştirdiğine inanıyorum’ dedi.

ANADOLU

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, fındık fiyatlarının üretici aleyhinde gelişmesi durumunda hükümetin sessiz kalmasının mümkün olmayacağını söyledi

“Üstün: Gerekirse fındığa müdahale ederiz”

Üstün, ‘Üreticinin mağdur olması durumunda hükümetimiz piyasaya mutlaka müdahale eder. Üreticiyi mağdur etmeyiz’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Su raporu açıklanıyor”

Damacana sularda haftalardır süren tedirgin bekleyiş bugün sona eriyor. Sağlık Bakanlığı 81 ildeki su firmalarından aldığı örneklerin analiz raporunu açıklıyor.

SAKARYAHALK

“MHP’den yeni seçim stratejisi”

Önümüzdeki yerel seçimlerde stratejisi ve planlamalara şimdiden ağırlık verdiklerini kaydeden MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan ‘Bir kere de aday çıkmaktan ziyade, ilçelerde siyaseten sözü geçen veya o bölgeye hakim olan kanaat önderleriyle işbirliği içinde olacağız’ dedi.

YENİGÜN

Fabrikaya asılan yazı üzerine, 42 işçi emekliye ayrıldı

“Goodyear huzursuz etti”

Avrupa’da yaşanan ekonomik krizden etkilendiği öne sürülen lastik sektörünün liderlerinden olan Goodyear’ın Adapazarı Fabrikası’nda, 42 işçinin emekliye sevk edilmesi, çalışanları huzursuz etti.

YENİHABER

“Yazık değil mi milletin parasına”

AKP Kurucular Kurulu Üyesi Cemal Kamacı, Büyükşehir Belediyesi’nin çok fazla israf yaptığını söyleyerek, ‘İnsanda biraz Allah korkusu olur. Bozuyor, sonra tekrar yapıyorlar. Milletin parasına yazık değil mi?’ dedi.

YENİSAKARYA

“Sağlıkta 10 soru”

Sakarya’da ‘yenidoğan yoğun bakım servisi’ bulunmadığı için sevk edildiği hastanede hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Dilek Doğan’ın yaşadığı sorunlar, TBMM’de soru önergesi oldu.

03.08.2012 MA

 
493 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.