Yerel Basında Bugün (03.07.2012)

Yerel Basında Bugün (03.07.2012)
03.07.2012
403
A+
A-

03.07.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Müjde geldi Korucuk parkına kavuşuyor!”

Korucuk’ta yapımına başlanan 40 dönümlük parkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Korucuk Park’ı en kısa süre içinde halkımızın hizmetine sunacağız’ dedi.

ADAPOSTASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan Korucukta oturanları sevindirecek haber

“Toçoğlu’ndan müjdeli haber”

Sakarya’nın yeni yerleşim yeri Korucuk ta yapımına başlanan 40 dönümlük Korucuk Park’ta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Korucukta 40 dönüme yakın alanda vatandaşımızın nefes alacağı, huzur bulacağı çok güzel bir park kazandırıyoruz’ dedi.

ANADOLU

“TİGEM’de yeni süreç başladı”

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Karasu İşletmesinin örnek ve öncü tarım işletmesine dönüşeceğini belirtti.

BİZİMSAKARYA

“Ekmekte sıkı denetim”

Bir süre önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Türk Gıda Kodeksi’ yönetmeliği yürürlüğe girdi. Yönetmelik, halkın temel besin gıdası olan ekmek satışında yenilik getiriyor.

SAKARYAHALK

Afet riski taşıdığı için yıkılacak binadaki kiracıya 335 TL taksitle ev piyangosu

“335 TL’ye konut”

Afet riski taşıyan binaların yıkımında dar gelirli vatandaşlar mağdur edilmeyecek. Çevre Bakanlığı’nın hazırlıklarını sürdürdüğü projeye göre yıkılacak binada oturan dar gelirli kiracılar 335 lira taksitle ev sahibi olacak.

YENİGÜN

İMO Başkanı Gürpınar, Kentsel Dönüşüme endişeli yaklaştı

“Sosyal deprem olmasın!”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, Kentsel Dönüşüm Yasası’nı önemsediklerini ve yasayı sosyal depreme dönüşmemesi için dikkatle takip ettiklerini belirtti.

YENİHABER

İhaleye çıkartılırken şartnameye eklenen ‘süs bitkiciliği şartı’ kafa karıştırdı

“TİGEM kime gidiyor?”

Karasu’daki TİGEM için yeniden ihaleye çıkartılırken projeye dış mekân süs bitkiciliği yetiştiriciliği de ilave edildi. Bu durum TİGEM adrese teslim mi ediliyor sorusunun sorulmasına neden oldu.

YENİSAKARYA

“SANGARIUS’a ikinci ihale”

Adapazarı Belediyesi, daha önce alıcı çıkmayan alışveriş merkezi Sangarius inşaatını, fiyatını geri çekerek, ikinci kez ihaleye çıkarıyor.

03.07.2012 MA


403 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.