Yerel Basında Bugün (03.06.2012)

Yerel Basında Bugün (03.06.2012)
03.06.2012
388
A+
A-

03.06.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çevre yolunda dehşet”

Adapazarı’nda TIR’ın çarptığı otomobilin refüjü aşıp karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu karı- koca öldü, çocukları yaralandı. Kaza sonrası TIR şoförü kayıplara karıştı.

 

ADAPOSTASI

Zeki Toçoğlu başkanlığında sosyal ve kültürel alanda atağa kalkan Büyükşehir Belediyesi, Sakarya’nın çehresini değiştirdi.

“Büyükşehir’den büyük gelişim”

Büyükşehir Belediyesi son dönemde atağa kalktığı sosyal ve kültürel projeler ile yaz aylarında vatandaşlara güzel bir mevsim yaşatmaya hazırlanıyor.

 

ANADOLU

“Kentsel dönüşüm ofisleri kurulacak”

Kamuoyunda “Kentsel Dönüşüm Yasası” olarak bilinen “Afet Riski Altındaki Alanların dönüştürülmesi hakkında kanun” Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından geçtiğimiz günlerde onaylanmıştı. Aralarında Sakarya’nın da bulunduğu yüksek riskli olarak adlandırılan illerden başlayacak dönüşüm kapsamında ofisler kurulacak.

 

BİZİMSAKARYA

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerine sayılı günler kala iddialar havada uçuşuyor.

“Sabotaj İddiası”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi ( APEK) olağanüstü genel kurul öncesi açıklama yapan muhalif kanadın temsilcisi Nuri Akyel, fabrikada çıkan yangının sabotaj ihtimali olabileceğini öne sürdü.

 

SAKARYAHALK

“Şok gelişme”

Sakarya önceki gün 14 yaşındaki bir kız öğrenciye yapılan cinsel istismar haberiyle sarsıldı. Bir lisede okuyan 14 yaşındaki kız öğrenciye, yaşları 14 ile 17 arasında değişen 15 öğrenci ile 2 kamu görevlisinin cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

 

YENİGÜN

THH ile Asliye Hukuk Mahkemeleri tüketicileri haklı bulunca eskiye dönüldü.

“KK Bedeli faturada”

Elektrik faturalarına ayrı bir kalemde yansıtılan kayıp kaçak bedeli tüketicilerden gelen tepkinin büyümesi ve mahkemelerin bu paranın alınmasının yasal olmadığını ortaya koyması üzerine yeniden birim fiyatın içine alındı.

 

YENİHABER

Lise öğrencisine cinsel taciz soruşturması titizlikle yürütülüyor.

“Başsavcı el koydu”

15 yaşındaki lise öğrencisi kıza yönelik cinsel istismar soruşturmasına başsavcı bizzat el koydu. Genç kızın telefon kayıtlarının incelendiği ve yeni gözaltıların gelebileceği belirtildi.

 

YENİSAKARYA

“Babanın feryadı”

Öğretmeni tarafından kaçırılan A.A.’nın babası Fikri A. 47 gündür haber alamadığı kızının bulunmasını istiyor.

03/06/2012- Büşra Ergün
388 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.