Yerel Basında Bugün (03.05.2013)

Yerel Basında Bugün (03.05.2013)
03.05.2013
906
A+
A-

03.05.2013 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Dün ilimize Akil İnsanlar Heyeti, çözüm süreciyle ilgili programını siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle yaptı

“Akil toplantı gerginliği”

ADAPOSTASI

Akil İnsanlar Heyeti Marmara Grubu’ndan Deniz ülke Arıboğan, Hülya Koçyiğit, Mustafa Armağan ve Yücel Sayman Elmas Otel’de gerçekleşen toplantıda süreci Sakaryalılara anlattı

“Akil İnsanlar Heyeti Sakarya’yı dinledi”

BİZİMSAKARYA

“Akiller bildiğiniz gibi!”

Akil İnsanlar dün Elmas Otel’deydi. Diğer illerde olduğu gibi, Türk Bayrakları içeri girerken toplandı, akreditesi olmayan siyasiler polis tarafından yaka paça uzaklaştırıldı. Akillerse her yerde konuştuklarını tekrarlayıp gitti.

SAKARYAHALK

Muhasebeciler Odası’nda sular ısınıyor

“3 Adaylı Kongre”

19 Mayıs’ta yapılacak olan Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) seçimleri için geriye sayım devam ediyor. Başkanlık yarışı için şu ana kadar mevcut başkan Selahattin Çakırsoy’un yanı sıra, Erol Kocacık ve Mustafa Keskin de aday olduğunu açıkladı.

YENİGÜN

Heyet başkanı Arıboğan 3 gruba da aynı konuştu

Akil İnsanlar Heyeti içeride konuşurken, dışarıda davullu eylem vardı

“Barış için yola çıktık”

Polisin sıkı güvenlik önlemleri altında, sadece davetli olanların alındığı Akil İnsanlar Heyeti toplantısında konuşan Marmara Grubu Başkanı Deniz Ülke Arıboğan, “Bizim hedefimiz sadece PKK’nın bitmesi değil, toplumsal barışın nasıl sağlanacağıdır. Biz barış için yola çıktık” dedi.

YENİHABER

Akil İnsanlar Toplantısına şehit aileleri katılmadı

Toplantıya gelen şehit babası da toplantıya alınmadı

“Asıl konuşulması gerekenler yoktu”

Terörün sonlandırılması amacıyla oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti’nin Sakarya toplantısına şehit aileleri katılmadı. 3 çocuğunu ve eşini dağda kaybeden anne ise, “barış istiyoruz” dedi.

YENİSAKARYA

“Ben yandım siz yanmayın!”

Akil İnsanlar Heyeti Marmara grubu, Sakaryalı kadınlarla buluştu. Toplantıda Kürtçe konuşan Ziri Yüyler isimli kadın, 3 oğlunun ve eşinin dağda öldüğünü, buna rağmen barış istediğini söyleyerek, “Ben halen ağlıyorum, başka anneler ağlamasın” dedi.

03.05.2013 – A.T.

 
906 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.