Yerel Basında Bugün (03.05.2012)

Yerel Basında Bugün (03.05.2012)
03.05.2012
515
A+
A-

03.05.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Okul sütü zehirledi!”

Karapürçek’te İlköğretim öğrencilerine dağıtılan sütten yaklaşık 27 çocuk zehirlendi. Rahatsızlanan öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ADAPOSTASI

Karapürçek’te 27 öğrenci süt içtikten sonra hastanelik oldu

“Süt paniği!”

Karapürçek Atatürk İlköğretim Okulu’nda 27 öğrenci, okulda dağıtılan sütü içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Valilik, alerjik bir olay olarak değerlendirdi.

ANADOLU

“Süt projesi ‘zehir’ oldu”

Yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de okullarda, ‘Okul Sütü Programı’ kapsamında öğrencilere süt dağıtıldı. Ancak yurdun çeşitli illerinin ardından Karapürçek İlçesi’nde bazı öğrencilerin hastanelik olması dikkat çekti.

BİZİMSAKARYA

Okul Sütü Programı kapsamında Sakarya’da 70 bin öğrenciye süt dağıtıldı

“Okul sütü hastanelik etti”

Okul Sütü Programı kapsamında, Sakarya genelinde ilköğretim okullarında dağıtılan sütlerden içen 38 öğrenci hastanelik oldu. Karapürçek’te meydana gelen olayla ilgili Valilikten yapılan açıklamada gıda zehirlenmesinin söz konusu olmadığı ifade edildi.

SAKARYAHALK

“Tam bir fiyasko”

Dün gerçekleştirilen okulda süt dağıtımı projesine yurdun dört bir yanında gelen zehirlenme haberleri damgasını vurdu. İlimizde de meydana gelen zehirlenme vakalarında aileler hastanelere koştu.

YENİGÜN

Serdivan’da bir görünen, bir de görünmeyen yüz var

“Bu nasıl belediyecilik?”

Deprem sonrasında yükselen trendi ile en cazip yerleşim merkezi halinde gelen Serdivan’da, belediyenin vatandaşlara adeta zengin- fakir ayrımı yaparmış gibi hizmet vermesi tepkiye yol açtı.

YENİHABER

“Başbakan isterse hayır diyemem”

Gazetemizi ziyaret eden AKP Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında kulislerde konuşulan söylentilere açıklık getirdi.

YENİSAKARYA

“Sütte leke”

Türkiye genelinde dün başlayan ilköğretim okullarındaki süt dağıtımının ilk gününde Karapürçekli 38 öğrencide zehirlenme belirtisi görüldü. Bozuk süt dağıtıldığı kuşkusu, güzel projeye gölge düşürdü.

03.05.2012 MA

 
515 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.