Yerel Basında Bugün (03.03.2013)

Yerel Basında Bugün (03.03.2013)
03.03.2013
465
A+
A-

03.03.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Alkol ve sigara kullanmanın zararlarını ilk kez Cuma Namazı öncesi cemaate bir doktor anlattı

“Alkolsüz yaşam vaazı”

Sakarya Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Opr. Dr. Cevdet İzmirli, Cuma vaazında kürsüye çıkıp alkol ve sigaranın zararlarını cemaate anlattı

ADAPOSTASI

“Sapanca Çalkalanıyor”

Sapanca belediye Başkanı İbrahim Uslu’nun Richmond Otele usulsüz ruhsat verdiği iddiası ile süren soruşturma kapsamında , verilen soruşturma iznine yaptığı itiraz Danıştay tarafından reddedildi.

BİZİMSAKARYA

“Uncuoğlu gözdağı verdi!

“Sakarya seçmeninin yüzde 1.75’i AKP’nin kayıtlı üyesi oldu” diyen İl Başkanı Uncuoğlu yerel seçimler öncesi muhalefet partilerine adeta gözdağı verdi.

SAKARYAHALK

Önceki gece alkolün ne kadar zararlı olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

“Alkol can aldı”

Bir işhanın en üst katında beraber alkol aldıkları öğrenilen iki genç arasında alkolün vermiş olduğu bir sebepten dolayı çıkan kavgada arkadaşı tarafından başından ve karnından bıçaklanan 1 yaşındaki Sedat Ö. Hayatını kaybetti.

YENİGÜN

Yönetimde huzursuzluk. Olağanüstü genel kurul kararı geliyor.

Kumlu’ya büyük tepki var

“Türk-İş’te Atalay sesleri”

Türk-İş’in kısa süre sonra yapılması beklenen olağan genel kurulunda başkanlık için Ergün Atalay’a büyük şans tanınıyor.

YENİHABER

“Demiryollarının kalbi Mithatpaşa’da atacak”

TCDD’nin demiryollarında milli sinyalizasyon sistemi için yürüttüğü proje Adapazrı Mithatpaşa İstasyonu’nda hayat buldu. Başarılı sonuç veren sinyalizasyon sistemine AdaRay’ın da ekleneceği bildirildi.

YENİSAKARYA

“Sıra Tozlu Camii’nde”

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hizmette sınır tanımayız. Tozlu Camii’nde de çevre düzenleme çalışması gerçekleştireceğiz. Şemsiyeli Parkı da halkımızın hizmetine yeniden sunacağız” dedi.

03.03.2013- A.T

 
465 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.