Yerel Basında Bugün (03.03.2012)

Yerel Basında Bugün (03.03.2012)
03.03.2012
439
A+
A-

03.03.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Ailesinin ve güvenlik güçlerinin tüm ikna çabalarına rağmen kendini azgın sulara bıraktı

“Bunalıma giren genç kadın köprüden atladı!”

Ailesinin ve güvenlik güçlerinin tüm ikna çabalarına rağmen suya atlayan kadının bir süre sonra nehirde kaybolduğu görüldü.

ADAPOSTASI

İl Yönetim Kurulu’nda tahmin edilenin ötesinde değişikliğe gidilecek

“AKP’de revizyon!”

İlçe Kongrelerini ‘tek aday’ tartışmalarıyla tamamlayan AK Parti’de şimdi de İl Yönetim Kurulu krizi yaşanmaya başlandı. Yönetimde ciddi anlamda revizyon yapılması bekleniyor.

ANADOLU

Genç kadın kendini sulara bıraktı, görevliler yalnızca seyretti

“Kurtarma rezaleti!”

Sakarya’da, genç bir kadın, ailesinin ve güvenlik güçlerinin gözleri önünde köprüden Sakarya Nehrinin azgın sularına atladı. Arama kurtarma ekibinin olay yerine gelmediği olayda ailesinin ve güvenlik güçlerinin tüm ikna çabaları yeterli olmadı. Suya atlayan kadın kısa bir süre sonra nehir sularında kayboldu.

BİZİMSAKARYA

Gücüm yettiği yere kadar engellerim

“Atalay son noktayı koydu”

Bir süredir devam eden TÜVASAŞ’ın Ferizli ilçesine taşınması tartışmalarını değerlendiren Demiryol İş Genel Başkanı Ergün Atalay, net ifadelerle fabrikanın bulunduğu yerde kalması gerektiğini savundu.

SAKARYAHALK

“TÜVASAŞ kalsın”

Türk-İş Mali Genel Sekreteri ve Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergül Atalay, TÜVASAŞ’ ın bulunduğu alanda kalması gerektiğini söyledi. Atalay, ‘Fabrika işçi alımı yapılarak büyütülmeli’ dedi.

YENİGÜN

Bir yılda, 440 bin hastanın muayenesi gerçekleştirildi

“Sakarya’nın gözdesi!”

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde kısıtlı imkânlara rağmen, geçen yıl 440 bin hastanın muayenesi gerçekleştirilerek tedavileri yapıldı. Yine il geneleindeki bebeklerin yüzde 70’i bu hastanede dünyaya gözlerini açtı.

YENİHABER

“SEDAŞ’ı Vali’ye şikâyet ettiler”

Karasu’nun köylerini ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Köylüler en çok da SEDAŞ hizmetlerinin yetersizliğinden yakındı.

YENİSAKARYA

Demiryol-İş Genel Başkanı Atalay’dan, TÜVASAŞ’ın taşınması çabalarına sert çıkış:

“Tüm gücümle engellerim”

Genel Müdür İbrahim Ertiryaki’nin ‘Fabrikanın taşınması için üzerime düşeni yapmaya hazırım’ açıklamasına yanıt Atalay’dan geldi: ‘Bende gücüm yettiğince bunu engellerim’


439 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.