Yerel Basında Bugün (03.02.2013)

Yerel Basında Bugün (03.02.2013)
03.02.2013
466
A+
A-

03.02.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

13 yıldır depremzedelere ev sahipliği yapan Dernekkırı’nda Tarım Eğitim alanı kurulması için çalışma yapılıyor

“SUTEM için ilk adım”

Marmara depreminin ardından mera alanı olarak Dernekkırı Prefabrike alanını Ziraat Odası,  Uygulamalı Tarım Eğitim Merkezi yapmak için Valilikten yeri resmen isteyecek

ADAPOSTASI

Başkan Dişli’den okul çıkışı

“Okul yapmak için arazi bulamıyoruz”

AK Parti Adapazarı İlçe Danışma Meclisinde konuşan Adapazarı Belediye başkanı Süleyman Dişli, okul yapmak için arazi bulamadıklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Adapazarı’na metro”

Marmaray hakkında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ‘İstanbul metrosunu Adapazarı’na kadar entegre edecek bir sistem hazırlanıyor’ dedi.

SAKARYAHALK

“Ferizli’de neler oluyor?”

Ferizli’de şubat ayı intiharlarla başladı. İlk önce M.D.’nin intiharıyla sarsılan Ferizliler, dün ise H.Ç.’nin kendini asarak intihar etmesi ile ikinci bir şok yaşadı. Ard Arda gelen bu intiharlar adeta Ferizli’de neler oluyor dedirtti.

YENİGÜN

“Sağlıkta yeni yapılanma”

Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterinin kurulması ile başlayan sağlıkta yenilikler tüm hızıyla sürüyor. 3 ilçeye yeni sağlık müdürü ataması yapıldı. Nüfusu 50 bini geçen ilçelerde ise atamalar önümüzdeki günlerde yaşanacak.

YENİHABER

MHP il Başkanı Erdoğan, yerel seçilmede adaylık için konuşulan isimlerle ilgili konuştu:

“Dünya’ya kapımız açık”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun partiden ayrılmasının söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, Ali Dünya’ya ise kapılarının açık olduğunu belirtti.

YENİSAKARYA

CHP Milletvekili Engin Özkoç’tan mağduriyet yorumu…

“Planın adı bile yetti”

Özkoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun 1/25 binlik planla ilgili ‘Kimse mağdur olmayacak’ sözlerine ‘Planın ortaya çıkmasıyla birçok kişi mağdur oldu, şehir bununla çalkalanıyor’ diye karşılık verdi


466 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.