Yerel Basında Bugün (03.02.2012)

Yerel Basında Bugün (03.02.2012)
03.02.2012
856
A+
A-

03 Şubat 2012 yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“MHP TÜVASAŞ’ı takipte!”

Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Metin Ökden, TÜVASAŞ Fabrikası’nın taşınması ile ilgili kamuoyunda oluşan tartışmaları anlamakta zorluk çekiyoruz dedi.

ADAPOSTASI

Adapazarı İlçe Başkanlığı için şimdiden 3 iddialı isim gündemdeki yerini aldı.

“CHP’de kılıçlar çekildi”

CHP’de ilçe kongreleri için geri sayım başlarken, en büyük çekişmenin birden fazla adayın çıkması beklenen Adapazarı İlçe Kongresi2nde yaşanması bekleniyor.

ANADOLU

“İki yeni OSB müjdesi”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Erkan Ayan, Doğu Marmara Mobilya İhtisas OSB’sinin Kaynarca İlçesine ve henüz yer tespiti yapılmamış olan Makine İmalatçıları İhtisas OSB’sinin kurulması için çalışmalarını başladığını söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Siyaset ısındı”

Sakarya son 35 yılın en soğuk kışını yaşarken siyasette hava ise tam tersine sıcak esiyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kocaali kongresinde konuşan İl Başkanı Ünver ve Milletvekili Kutluata iktidarı topa tuttu.

SAKARYAHALK

“Şeker’de uyutma politikası TÜVASAŞ’ ta kirli oyunlar”

MHP İl Başkanı Orhan Ünver, partisinin Kocaali İlçe kongresinde yaptığı konuşmada, Şeker Fabrikası’nda yaşanan kota sorunu ile TÜVASAŞ’ın taşınmak istenmesi konularına değindi. Ünver, her iki konuda da iktidara ağır eleştirilerde bulundu.

YENİGÜN

Ökden’den, “ Aklı selim insan fabrikanın taşınmasına karşı çıkmaz”

“TÜVASAŞ’a şartlı evet”

Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Metin Ökden, halkın vagon fabrikası olarak bildiği TÜVASAŞ’ın taşınmasına yönelik kamuoyunda yaşanan tartışmaları anlamakta zorluk çektiklerini söyledi.

YENİHABER

Vagon Fabrikası’nın Ferizli’ye taşınmasına MHP İl Başkanı Ünver’den tepki

“TÜVASAŞ peşkeş çekilmesin”

MHP İl Başkanı Orhan Ünver, “Geçmiş büyük gayretlerle ayağa kaldırılan TÜVASAŞ’ın Korelilere peşkeş çekilmesi için türlü hesaplar yapılıyor. Ortada kirli bir oyun dönüyor” dedi

YENİSAKARYA

TÜVASAŞ’ın taşınması arazi kaygısı….

“Yeşil şartı”

Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Metin Ökden, “Fabrika arazi şehrin nefes alabileceği alan düzenlenirse, projeye (evet) deriz” dedi.

03/02/2012 – H.G.


856 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.