Yerel Basında Bugün (03.01.2012)

Yerel Basında Bugün (03.01.2012)
03.01.2012
496
A+
A-

03 Ocak 2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARI

“Toçoğlu: 2012 çok farklı geçecek!”

Başkan Zeki Toçoğlu, 2011’de yapılan çalışmaları değerlendirdi ve gelecek vizyonunu anlattı. Toçoğlu, 2011’in Sakarya2nın geleceği için önemli prjelerin hazırlandığı bir yıl olduğunu söyledi.

ADAPOSTASI

AK Parti ilçe kongrelerinin her biri gerilimin habercisi oldu.

“Gizli hesaplaşma! ”

Hendek İlçe Kongresinde Belediye Başkanı Ali İnci ile İlçe eski Başkanı Şenay Sakal’ın konuşmaları parti içindeki gizli hesaplaşmanın açığa çıkması olarak değerlendirildi.

BİZİM SAKARYA

“Manşet: SAÜ’ye forslu destek”

Bilim ve Teknoloji alanındaki buluşları ve gelişmeleri girişimciler ve bilim adamları aracılığıyla, sanayi alanına aktarmayı amaçlayan SAÜ Teknopark’a devletin bir numarası Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den destek geldi.

SAKARYA HALK

“Kiminki daha hayırsever”

İl Genel Meclisi’nin 2012 yılının ilk toplantısında mütevelli heyete seçilen isimler tartışma konusu oldu. MHP’nin önerdiği hiçbir ismin mütevelli heyetinde yer almamasını eleştiren Gurup Başkan Vekili Salih Okutan, hayırseverler arasında ayrımcılık yapıldığını söyledi.

YENİGÜN

Belediye, milyon dolarlık arsasını TOKİ’ye bedavaya verdi.

“Dişli, “Gar nimettir””

Adapazarı BelediMeclisi’nin dünkü toplantısında, MHP’liler yapılan çalışmaların ne olduğunu sorgularken, Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ den stadın yerinin TOKİ’ye verilmemesini istediler. Başkan Dişli, Gar konusunda ise, ”Şehir içindeki Gar bir nimettir” dedi.

SAKARYA YENİHABER

Karasu Demiryolu yeni terminale bağlanacak, mevcut hatta raybüs çalışacak

“Gar’a son formül ”

Tren Garı’nın taşınması ile ilgili son formül belli oldu: Karasu Demiryolu Projesi kapsamındaki tren garı, yeni terminalin yanına yapılacak. Mevcut tren yolu ise yeni terminale raybüsle yolcu taşımada kullanılacak.

YENİ SAKARYA

“Değişim hazırlığı”

Adapazarı Belediye Meclisi, kentte köklü değişim yönünde önemli kararlar aldı. Gar’ın taşınmasının ilk adımı olarak demiryolu güzergahında imar değişikliğini görüşen Meclis, Atatürk Stadı’nın yanı sıra altyapı tesislerini de TOKİ’ye devrediyor.

03/01/2012 – H.G.

 

 
496 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.