Yerel Basında Bugün (02.10.2012)

Yerel Basında Bugün (02.10.2012)
02.10.2012
430
A+
A-

02.10.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sakarya Nehri şehirle bütünleşecek”

Zeki Toçoğlu, “Sakarya nehri üzerinde önemli bir rekreasyon projesini hayata geçiriyoruz. D-100 ve Sakarya Köprüsü arasındaki çalışmayla Sakarya Nehri’ni şehir ile bütünleştireceğiz.

ADAPOSTASI

“Taşımalı pepkisi”

Kocaali Ortaköy’de taşımalı eğitime karşı çıkan köylüler, çocuklarını okula göndermiyor. Köylülerin gerekçeleri, uzaklık ve özellikle kış şartlarında ulaşımda yaşanana sıkıntılar.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

2012 ve 2013 Eğitim Öğretim Yılı başlamasına rağmen okulları değiştirilen öğrenciler okula gitmiyor

“Biz okulumuzu istiyoruz”

Kocaali ilçesine bağlı köyleri, Görele ve Yalpankaya köylerinde yaşayan aileler, taşımalı eğitim istemedikleri için 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlamasına rağmen 2 haftadır toplam 60 öğrenciyi 14 kilometre uzaktaki köy okuluna göndermiyor.

BİZİMSAKARYA

“Bizim içinde sürpriz oldu”

AKP’nin en üst karar organı MKYK’ya seçilen İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, “Benim içinde sürpriz oldu. Başbakanımızın teveccühüne mazhar olmak beni gururlandırdı” dedi.

SAKARYAHALK

“Rüya proje start alıyor”

Karaman SAMEK’in açılışında şehre yeni yaşam alanları kazandırıldığını kaydeden Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya Nehri üzerinde önemli bir rekreasyon projesini hayata geçiriyoruz. D-100 ve Sakarya Köprüsü arasında gerçekleştireceğimiz çalışmayla Sakarya Nehri’ni şehir ile bütünleştireceğiz” dedi.

YENİGÜN

Başkan Toçoğlu, SAMEK’in açılışında müjdeyi verdi

“Sıra Sakarya’da”

Büyük Şehir Belediyesi’nin Karaman’da değişik mimariyle yaptırdığı SAMEK binasının açılışında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, rüya proje olarak değerlendirilen Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi’ni hayata geçireceklerini söyledi.

YENİHABER

Kentsel Dönüşüm için kamu binalarında hazırlıklar sürüyor

“Yıkım Başlıyor”

Afet Dönüşüm Yasası kapsamında 5 Ekim’de yıkımına başlanacak olan kamu binalarında çalışmalar başladı. Ekipler eski hastane ve SGK binalarındaki kullanılabilir parçaları söküyor.

YENİSAKARYA

“Ak Partide yeni dönem”

Ak Parti’nin önceki gün yapılan 4. Büyük Kongresi’nde İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek’in MKYK’ya seçilmesi dengeleri değiştirdi.

 
430 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.