Yerel Basında Bugün (02.09.2012)

Yerel Basında Bugün (02.09.2012)
02.09.2012
515
A+
A-

02.09.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Tıp Fakültesi’ne 23 yeni kadro”

Profesör, doçent, yardımcı doçent, Araştırma görevlisi ve uzman dahil toplam 77 öğretim üyesi ile hizmet veren Tıp Fakültesi, ataması devam eden 18 ve yeni ilan edilen 23 kadro ile birlikte öğretim üyesi sayısını 118’e çıkarıyor.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Üniversite öğrencileri ikinci öğretim öğrencilerinden de alınan harçların kaldırılması için eylem yaptılar

“Öğrenciler harç parası için yürüdü”

ADAPOSTASI

“Şenlik başladı”

Yamaç paraşütü ile uçma heyecanı Serdivan’da başladı. Bu kapsamda düzenlenen festivale Amerika, İran, İngiltere, İspanya, Romanya ve Türkiye’den 60’a yakın paraşütçü katılıyor.

BİZİMSAKARYA

“Tıp merkezi ilerliyor”

Altyapı ve akademik personel ihtiyaçlarını hızla tamamlayan SAÜ Tıp Fakültesi, tıp eğitimi almak isteyen  öğrencilerin tercihi olurken, araştırma hastanesi aracılığıyla verdiği tıp hizmeti sayesinde bölgenin tıp merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

SAKARYAHALK

“Kulisler hareketlendi”

2013 yılının Ekim-Kasım ayında yapılması gündemde olan yerel seçimlere 15 ay gibi bir zaman kala siyasi partilerde kulisler hareketlenmeye başladı. Özelikle AK Parti’de kıyasıya bir liste yarışı olacağı şimdiden konuşuluyor. Yerel seçim öncesi AK Parti’de ciddi bir hareket gözlenirken, bazı isimler belediye başkan adayı olarak telaffuz edilmeye başlandı. İşte o isimler.

YENİGÜN

3 dönem milletvekili ve belediye başkanı olanlar tüzük değişikliği beklentisinde

“AKP’de umut kapısı”

AK Parti’de 3 dönem milletvekili seçilenlerin belediye başkanı, 3 dönem belediye başkanı seçilenlerinde milletvekili olabilmesi için tüzük değişikliğine imkânı sağlaması için derin kulisler yapılamaya başlandı.

YENİHABER

AKP’de belediye başkanlarının kaderini belirleyecek anketler aralıklarla tekrarlanacak

“Başkanlara yakın takip”

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, seçimlerin öne alınması ihtimalini de göz önüne alarak belediye başkanlarının başarılarının ölçüldüğü, anketlerin kesintisiz bir biçimde süreceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Hepsi hazır”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki akşam katıldığı televizyon programında 2014 tarihinde yapılması gereken yerel seçimlerin 5-6 ay öne çekilebileceğini açıkladı. Siyasi partilerin il başkanları erken seçimlere hazır olduklarını söyledi.

 
515 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.