Yerel Basında Bugün (02.08.2012)

Yerel Basında Bugün (02.08.2012)
02.08.2012
532
A+
A-

02.08.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Ağabey cinayetinde kamera görüntüleri !”

Kocaali arazi anlaşmazlığından dolayı araları açık olan iki kardeş ateş yakma meselesinden dolayı tekrar birbirine girdi. Kavganın büyümesi üzerine kardeş, ağabeyi bıçakla öldürmüştü.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

29 Temmuz 2012 tarihli sayımızın manşetinden yayınladığımız ‘BALLIKAYA BARAJI UNUTULDU MU?…’ Başlıklı haberimize DSİ’den açıklama geldi

“Sorumlusu biz değiliz”

29 Temmuz tarihli sayımızın manşetinden verdiğimiz ‘Ballıkaya Barajı Unutuldu mu?’ başlık haberimiz üzerine açıklama yapan DSİ Genel Müdürlüğü ‘Ballıkaya Barajı ile alakalı yaşanan gecikmenin sorumlusu Genel Müdürlüğümüz değildir’ dedi.

ADAPOSTASI

“Yeni Ürgüp önerisi”

Dönemin Kırkpınar Belediye Başkanı Bağdat’ın girişimleri sonucunda yapılan havaalanının şimdiki görüntüsü içler acısı. Duruma tepki gösteren THK Başkanı Şube Başkanı Öktem, ‘Üzülüyoruz’ dedi ve yeni bir öneri getirdi.

BİZİMSAKARYA

“Şahin uçabilecek mi?”

Son dönemlerde sık olarak Sakarya’yı ziyaret eden İçişleri Bakanı, eski Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İdris Naim Şahin siyasi kulisleri hareketlendirdi.

SAKARYAHALK

“Arılar mı öldürdü?”

Hendek ilçesinde kovanların bakımını yapmak için evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan ana Yüksel Hal’in cesedi bakımını yaptığı kovanların başında bulundu. Hal’in ölüm sebebinin kesinlik kazanması için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenilirken anlar tarafından öldürülmüş olma olasılığı üzerinde duruluyor.

YENİGÜN

Damacana sulara yönelik yapılan inceleme sonuçları yarın açıklanacak

“Sabırla bekliyoruz!”

Damacana sularla ilgili olarak gündeme taşınan kirlilik iddiaları üzerine, Sağlık Bakanlığı’nın tüm illerde yaptırdığı incelemenin sonuçlarını merak ve sabır içinde bekliyoruz. Sakarya’da 29 dolum tesisinden numune alınmıştı.

YENİHABER

Şehit cenazesindeki şemsiye olayının ardından şimdide iftar skandalı

“Bir ayıp daha”

Valilik tarafından şehit aileleri ve gaziler için Elmas Otel’de verilen iftar yemeğinde büyük bir ayıp yaşandı. Organizasyondaki aksaklık nedeniyle birçok şehit ailesi oruçlarını açmadan oteli terk etti.

YENİSAKARYA

‘Rutin’ denilen denetimler yaklaşık 3 aydır sürüyor

“SESOB didik didik”

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeki müfettiş denetimleri üçüncü ayına girdi. Birlik Başkan Hasan Alişan’ın ‘rutin’ diye tanımladığı denetimlerin ihbar üzerine başlatıldığı kesinleşti.

02.08.2012 MA

 
532 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.