Yerel Basında Bugün (02.05.2012)

Yerel Basında Bugün (02.05.2012)
02.05.2012
471
A+
A-

02.05.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Adapazarı’na konuştu

“Gözler grupta!”

Şeker Fabrikası’nın kota sorunu ile ilgili olarak konuşan Üstün, 4 bakanında destek verdiği artırımı ile ilgili olan yasa teklifinin gruba geldiğini ve olayı yakından takip ettiklerini söyledi.

ADAPOSTASI

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili net konuştu

“Ameliyatı yapacağım”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçedeki Kentsel Dönüşüm Projesi’ni anlatarak, ‘Kentsel dönüşüm bir ameliyattır ve çok faydalı, sağlıklı olacaktır. Ben bu ameliyatı yapacağım’ dedi.

ANADOLU

“Çelik: Birden fazla adaya gönlümüz razı değil”

MHP ve CHP İl Kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler AKP İl Kongresine çevrildi. AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Haziran ayında gerçekleştirilecek İl Kongresine diğer Milletvekilleri ile birlikte müdahil olmayacağını belirterek ‘Müdahale yok, tavsiye var’dedi.

BİZİMSAKARYA

“Karasu Sahiline Bakanlık el attı”

MHP Milletvekili Münir Kutluata tarafından TBMM’ye sunulan araştırma önergesi ile gündeme gelen Karasu’daki kıyı erozyonu ve yanlış yapılan yatırımlar Sabah’ın manşetine taşıması ile yeniden gündeme geldi. Konuyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı hemen inceleme başlattı.

SAKARYAHALK

“Bu binalar yıkılacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Kentsel Dönüşüm Çerçevesinde ‘6,5 büyüklüğündeki depreme dayanamayacak tüm binaların yıkılacağını’ açıkladı.

YENİGÜN

700 kişilik grup önce yürüdü, sonra Kent Meydanı’nda coştu

“Halaylı kutlama!”

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, KESK önderliğinde düzenlenen yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda şölen havasında kutandı. Vali Mustafa Büyük’de, kalabalığın arasına girerek karanfil dağıttı.

YENİHABER

İlçelerin durumuyla ilgili Ankara’da iki önemli toplantı yapıldı

“Yenikent’e yeşil ışık”

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili Ankara’da yapılan iki toplantıdan önemli kararlar çıktı: Yenikent’in ilçe olmasına yeşil ışık yakıldı. Nüfusu 10 binin altındaki Taraklı ise kapanabilir.

YENİSAKARYA

“Uncuoğlu’na tam destek!”

Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, il kongresi öncesinde temayül yoklamasının İl Başkanlığı için değil, yönetim kurulu üyelikleri için yapılacağını söyledi.

02.05.2012 MA

 
471 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.