Yerel Basında Bugün (02.01.2012)

Yerel Basında Bugün (02.01.2012)
02.01.2012
442
A+
A-

02 Ocak 2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

Vali Büyük yeni vali konağı konusunda: “Ben daha mütevazi bir konakta oturmak isterdim.

“Yıkımlar müsamaha nedeniyle gecikti”

Vali Mustafa Büyük, orta hasarlı binaların yıkımını eleştirip tepki gösterenlere, “Yıkımı değil, gecikmişliği sorgulayın. Yıkımlar müsamaha ve hoşgörü nedeniyle gecikti” dedi.

ADAPOSTASI

“Garın taşınması için ilk adım”

Tren garının taşınması için ilk adım bugün atılıyor. Adapazarı Belediye Meclisi, garın yeni terminalin altına taşınması için gerekli olan imar düzenlemesini bugün mecliste ele alacak.

ANADOLU

“Hendek’te işsizlik yok”

Hendek Belediyesi bünyesindeki Belediye İş Bulma Kurumu tarafından ilçe merkezindeki 153 farklı noktaya konulan hoparlör sistemiyle şu ana kadar yaklaşık 3 bin kişi, iş sahibi oldu. Hendek Belediye Başkanı İnci “Şu anda ilçemizde işsiz insanımız yok. Çalışacak herkese çok şükür iş var”

BİZİM SAKARYA

Hendek AKP İlçe Kongresi’nde konuşan Belediye Başkanı Ali İnci, ateş püskürdü: “ İnci ile uğraşmayın”

“Yorulursunuz”

Hendek Kongresinde sert bir konuşma yapan İnci, ilçe teşkilatı ve belediyenin birlikteliğini bozmak isteyen bazı milletvekillerinin olduğunu iddia ederek, “Biz çalıştık, yoruldu. İnci ile uğraşmayın, yorulursunuz” dedi.

SAKARYA HALK

“Mekke aşkı salondan taştı”

Yılbaşı gecesi Sakaryalılar Mekke’nin Fethi kutlamalarına akın etti. Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Mekke’nin Fetih Kutlamaları Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilirken kutlamalara binlerce kişi katıldı.

SAKARYA YENİGÜN

Parası SEDAŞ’tan çıkmayınca, sokak lambaları dün de yandı

“Yazıklar olsun”

Adapazarı Tepekum ve Yenigün mahallelerindeki sokak lambalarının güpegündüz yandığına isyan eden vatandaşlar, lambaların dün de sönmediğini belirterek, “SEDAŞ’a söz geçiremeyen vekillere yazıklar olsun” dediler.

SAKARYA YENİHABER

Sağlık Camiası Skandal iddialarla çalkalanıyor

“Mektup bombası”

Sağlık camiası bugünlerde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuri dilek başta olmak üzere birçok sağlık yöneticisi hakkında çeşitli iddialar içeren mektubu konuşuyor.

YENİ SAKARYA

“Kongrede satranç”

AK Parti genel merkezin kongreye müdahalesine tepki gösteren Hendek’te sessiz ama gergin bir gün geçirdi. Genel merkezin talimatlarını uygulayan il yönetimi ile Hendek’teki muhalifler arasında taktik savaşı yaşandı.

02/01/2011 – Z.S.

 

 

 
442 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.