Yerel Basında Bugün (01.07.2014)

Yerel Basında Bugün (01.07.2014)
01.07.2014
471
A+
A-

01.07.2014 Salı gününe ait yerel gazetelerin manşetleri  şöyle:

ADAPOSTASI

“Özel para istiyor”

Ücretsiz ulaşım kararı alan Bakanın memleketinde halk otobüsleri para almaya başladı. Belediyenin ulaşımından sorumlu yöneticileri vatandaşın şikayeti durumunda ceza kesildiğini söyledi.

AKŞAMHABERLERİ

“Gölde su seviyesi düşüyor”

Geçtiğimiz aylarda yaşanan yoğun yağmura rağmen Sapanca Gölü’ndeki su seviyesinde düşüş görünüyor.

BİZİMSAKARYA

“İnşallah sonu gelir”

Üretimde kullandığı suyu Sapanca Gölü’nden alan ve göldeki çekilmenin sorumlularından biri olarak gösterilen TÜPRAŞ, su çekimini en aza indirmek üzere çalışma başlatıldığı duyurdu.

SAKARYAHALK

“16 bin dönüme su ruhsatı”

Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı; 5 ilçedeki 16 bin 818 dönüm alan üzerine Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatı ihalesine çıkıyor.

YENİGÜN

“Vatandaş isyanda”

Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombinası’nın piyasaya yeteri kadar kıyma ve kuşbaşı verememesi, vatandaşı isyan noktasına getirdi. Kombinanın kendi mağazasında da bu nedenle vatandaşa en çok 1.5 kilo kıyma veriliyor.

YENİHABER

“Ankara’ya tren”

TCDD Adapazarı-Arifiye Demiryolu’nun çift hatlı olarak geliştirilmesi ve 6 hemzemin geçidin üst geçide dönüştürülmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne öneri getirdi. Öneri hayata geçerse Adapazarı-Ankara treni çalışabilecek.

YENİSAKARYA

“Tüpraş’tan dev adım”

Tüpraş, Sapanca Gölü’nde sanayi amaçlı se çekmeye son vermek için 50 Milyon TL’lik yatırım kararı aldı. 4 ay sonra ilk bölümü devreye girecek ‘Su Hazırlama Ünitesi’ ile TÜPRAŞ, bir yıl içinde gölden su çekimine son verecek.

01.07.2014 – A.T


471 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.