Yerel Basında Bugün (01.05.2012)

Yerel Basında Bugün (01.05.2012)
01.05.2012
944
A+
A-

01.05.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Fi-Yapı şova hazır!”

Fi-YAPI tarafından Sakarya Dağdibi mevkiinde yapılacak olan İnan Vakfı Üniversitesi ile konut ve sosyal donatı projesi lansmanı yapıldı.

ADAPOSTASI

MHP’nin ardından CHP’de İl Kongresini gerçekleştirirken gözler AK Parti’ye çevrildi

“Kongre sırası AK Parti’de”

MHP ve CHP’de Kongre süreçleri son ererken gözler iktidar partisi AK Parti’ye çevrildi. Kongreye tek liste halinde gitmesi beklenen Recep Uncuoğlu’nu zor bir süreç bekliyor

ANADOLU

“TÜVASAŞ’ın adı yetti”

Ferizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’si en bereketli günlerini yaşıyor. Talep olmadığı gerekçesiyle kapatılması düşünülen Ferizli OSB, TÜVASAŞ’ın İlçeye taşınması gündeme gelince bir ay içerisinde 300 dönüm yer satıldı.

BİZİMSAKARYA

Beş yıldızlı otel, konut, AVM, üniversite

“Fi-Yapı’nın 500 milyonluk vitrin projesi”

FiYaka SAKARYA Projesini Çırağın Sarayı’nda düzenlediği basın toplantısıyla tanıtan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, projeye özel önem verdiklerini söyledi.

SAKARYAHALK

“Siyasette değişim rüzgârları”

Siyasi Partilerde Kongre rüzgârı devam ediyor. MHP İl kongresinde yaşanan değişim, CHP İl Kongresiyle devam etti. Sırada AK Parti İl Kongresi var.

YENİGÜN

İşçiler, 3 ayrı ilde kutlama yapacaklar. Sakarya’da ise kutlama memura kaldı

“İşçiler bayramda”

1 Mayıs İşçi Bayramı, bugün işçiler tarafından 3 ayrı ilde kutlanacak. Türk-İş Bursa’da, Hak-İş Ankara’da ve DİSK ise İstanbul’da üyeleriyle birlikte meydanlara çıkacak. Sakarya’da ise KESK öncülüğünde 1 Mayıs kutlaması yapılacak.

YENİHABER

Dağdibi’nde kurulacak uydu kentte zengine de fakire de konut var

“Fiyakalı kent”

Fiyapı Dağdibi’ne inşa edeceği uydu kenti tanıttı. Üniversitesi, hastanesi, AVM ve yapay gölüyle göz kamaştıran Fiyakalı kentte, 1+1’den 5+1’e her keseye uygun daireler satışa sunulacak.

YENİSAKARYA

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan hedeflerini açıkladı

“Dev proje!”

Fikret İnan, toplam maliyeti 500 milyon lira olan ve Dağdibi’nde gerçekleştirilecek projenin, üniversite, konut, otel ve AVM olmak üzere 4 ayrı etaptan oluşacağını bildirdi.

 
944 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.