Yerel Basında Bugün (01.04.2014)

Yerel Basında Bugün (01.04.2014)
01.04.2014
477
A+
A-

01.04.2014  Salı gününe ait yerel gazetelerin manşetleri  şöyle:

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yeniden belediyeler başkanlığına seçilmesi ile tebrik ziyaretleri başladı

“Sakarya’yı birlikte inşa edeceğiz”

ADAPOSTASI

“Muhalefet çöktü”

Ak Parti’nin 16 ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığı ilimizde, MHP ve CHP 2009 yılı seçimlerine göre bu seçimde büyük oy kaybetti.

BİZİMSAKARYA

“HES’te mutlu son”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ikinci kez seçildiğinin ertesi günü Hidroelektrik Santralinin resmi açılışı için tarih verdi.

SAKARYAHALK

Türkiye’nin örnek projesine

“Bakanlı açılış”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu SASKİ tarafından Sakarya Nehri üzerinden inşa edilen Hidroelektrik Santralinin resmi açılışının ay sonunda gerçekleştirileceğini açıkladı. HES açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katılacak.

YENİGÜN

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu seçimleri değerlendirdi

“Başarı milletimizin”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, aynı azim ve heyecanla çalışmalara devam edeceğini belirterek, “Bizim kaybedecek vaktimiz yok. Yeni projemiz, temel atmalar, açılışlar var. Yeni Sakarya’yı milletimizle el ele inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

YENİHABER

“Büyük zafere büyük kutlama”

AKP’de kazanılan seçim zaferinin ardından coşku devam ediyor. Parti binaları önünde toplanan AKP’liler zafer şarkıları söyledi. İlçe belediye başkanları da sevinç gösterilerine eşlik etti.

YENİSAKARYA

Sandıktan çıkan karar Ak Parti’yi daha da güçlendirdi

“Sağlam irade”

Ak Parti, seçim kampanyası boyunca yapılan spekülasyonlara karşın 17 belediyeyi de korumasını da bildi. MHP Sakarya’da tekrar ana muhalefet konumunu elde ederken, CHP ise hüsrana uğradı

01.04.2014 – A.T.


477 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.