Yerel Basında Bugün (01.04.2012)

Yerel Basında Bugün (01.04.2012)
02.04.2012
547
A+
A-

01.04.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Mahsur kaldılar ihbarı ekipleri alarma geçirdi”

Yarışlar hazırlık yapan kürekçileri gören bir vatandaş, gölde mahsur kalan bir kayık var ihbarı yaptı. Yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıksa da ekipler, yarış hazırlığı yapan kürekçileri dışarı çıkardı.

ADAPOSTASI

“İmamlardan Yenikent’e destek”

Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetimi; bölgede görev yapan din görevlileri ile bir araya gelerek, Yenikent’in ilçe olma sürecini değerlendirdi. Din görevlileri Yenikent’in ilçe olmasına tam destek verdi.

ANADOLU

“Şeker yönetimi mağduru oynuyor”

Herkesin gözü pancar çiftçisinin sahibi olduğu Şeker Fabrikası arazisinde fabrikayla ilgilenen yok…

BİZİMSAKARYA

Gözler 22 Nisan’daki İl Kongresini çevrildi

“CHP’de sürpriz aday”

22 Nisan’da yapılacak CHP İl Kongresi öncesi parti içi dengeleri alt üst eden sürpriz bir gelişme yaşandı. CHP’nin ağır toplarından Selçuk Gedikli’nin il başkanı adayı olmaya hazırlandığı öğrenildi.

SAKARYAHALK

“İş merkezlerine çözüm umudu”

17 Ağustos 1999 depreminin ardından hak sahipleri için Yenikentte yapılan İş Merkezleri yanlış yer ve proje seçimi sebebiyle kullanılmaz hale gelmiş ve adeta çürümeye terk edilmişti. Talan edilen ve sorun yumağı haline gelen iş merkezleri için Valilik ve Büyükşehir Belediyesi çözüm arayışları içine girdi.

YENİGÜN

Şehri didik eden mülkiye müfettişleri, ‘Kentsel Dönüşüm’ uygulanacak yerleri rapor etti

“Mahalleler gözaltında”

Kentsel Dönüşüm Yasası mecliste beklerken, dönüşümün uygulanacağı iller arasında giren Sakarya’da inceleme yapan mülkiye müfettişleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulmak üzere mahaller de dolaşarak rapor hazırladılar.

YENİHABER

Baraj inşaatı nedeniyle sular altında kalacak olan belde nereye taşınacak?

“Ortaköy’e yer aranıyor”

Kocaali’de incelemelerde bulunan Vali Mustafa Büyük, sular altında kalacak olan Ortaköy Beldesi’nde halkın sorunlarını dinledi. Büyük, beldenin taşınacağı yer konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

YENİSAKARYA

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları mesai saatlerini karıştırdı

“Testere eziyeti”

Ankara Caddesi’nde önceki gün 00.30 sırasında makine sesine uyanan ve pencereyi açtıklarında, elektrikli testereyle ağaç budayan belediye çalışanlarını gören vatandaşlar, ateş püskürdü.

 
547 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.