Yerel Basında Bugün (01.01.2013)

Yerel Basında Bugün (01.01.2013)
01.01.2013
481
A+
A-

01.01.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Ekonomik krizlerin bittiği, herkesin yüzünün güleceği güzel yıl olsun

“2013’e umutla girmek istiyoruz”

Kocaman bir yılı geride bırakıp yeni yıla girdiğimiz bugün herkesin en büyük dileği 2013 yılının geçtiğimiz yıla göre ferah ve mutluluk içinde geçmesidir.

ADAPOSTASI

Başvuru süresi bitti, yıkımlar başlıyor

“Orta hasarlı binaların dokunulmazlığı kalkıyor”

17 Ağustos depreminden beri yıkılmayan orta hasarlılarda sone gelindi. Bakanlık tarafından tanınan yeniden inceleme süresi doldu. İnceleme sonrası yıkım çalışmaları başlayacak. Yıkım yapmayan belediyeler hakkındaysa Valilik tarafından yasal işlem yapılacak.

BİZİMSAKARYA

“Sorunlara twitter çözüm”

Sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kendisine twit atarak sorunlarını anlatan vatandaşlara en kısa zamanda çözüm bulunuyor. Her fırsatta kendine gelen twitlere cevap yazması, sorunu gidermesi vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

SAKARYAHALK

“Yıkım başlıyor”

17 Ağustos depreminden kalan orta hasarlı binalarla ilgili süre uzatımı dün itibariyle doldu. Bu tür binaların onarım ya da hasar durumunun yeniden tespiti artık yapılmayacak. Sağlam raporu alamayan binalar ağır hasarlıya çevrilerek yıkılacak.

YENİGÜN

Bursa ilk yerli üretim tramvayı gerçekleştirdi bile…

“Raylı sistemde sınıfta kaldık”

TÜVASAŞ ve Eurotem gibi iki fabrikanın ilimizde olmasına rağmen, Türkiye’nin ilk yerli tramvayını İpekböceği adı altında Bursa Büyükşehir Belediyesi üreterek, adeta bizi sınıfta bırakmış oldu.

YENİHABER

Yeni yılla ilgili dileğimiz ve beklentimiz

“2013 huzurlu bir yıl olsun”

2012’de cinayet, kaza, tecavüz ve cinsel istismar haberlerinden bıktık. Bu yıl size daha huzurlu bir Sakarya’dan güzel haberler vermek istiyoruz.

YENİSAKARYA

“Ayrıcalık tepkisi”

Milli Eğiti Bakanlığı’nın serbest kıyafet yönetmeliğinde özel okullara tanınan ayrıcalığa sendikacılardan da tepki geldi. Sendikacılar bu ayrımın giderilmesini istedi.


481 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.