Yerel Basında Bugün ( 13 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 13 Mart 2018)
13.03.2018
704
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BİR HAYAT MÜCADELESİ

Doktorların 3 ay kaldı dediği ömrüne 21 yıl daha sığdıran 5 çocuk annesi 70 yaşındaki Esma Şimşek’in yıllar önce para vererek aldığı evi Serdivan Belediyesi tarafından yıkılacak. Başkan Alemdar’a seslenen yaşlı kadın, ‘ Bize sahip çıkan kimse yok. Gidecek yerimizde yok’ dedi.

 

ADA POSTASI

EN BORÇLU 3. BELEDİYE DEĞİLİZ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis toplantısında MHP Grup Sözcüsü Erkal Etçioğlu Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en borçlu 3. Belediye olduğu konusunu gündeme getirdi. Başkan Toçoğlu ‘Şehrimize yatırım için kredi kullanıyoruz. Türkiye’nin 3. Belediyesi tabii ki değiliz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

‘ONLAR BORÇ DEĞİL KREDİ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘ Türkiye2nin en borçlu üçüncü belediyesi değiliz. Bahsi geçen rakamlar İller Bankası kredileriyle ilgili’ dedi.

 

SAKARYA HALK

BELEDİYE BAŞKANININ EŞİNİDE AĞLATTILAR

Ak Parti Sakarya 6. İl Kongresi’nde kimse korumalara ‘Dur’ diyemeyince korumalarda ‘Güvenlik’ diyerek işin ucunu kaçırdı. On numara geçen kongre ve mitinge korumaların tavırları gölge düşürürken, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın eşi İlknur Akcan hüngür hüngür ağladı. Ağlayan bir tek Akcan değildi. Görme engellileri de korumalar ağlattı.

 

SAKARYA YENİ HABER

ÖDEME GÜCÜMÜZ VAR

Mart Meclisi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, Türkiye’nin en borçlu 3’üncü Belediyesi olmadıklarını belirterek, ‘Kredibiletiniz varsa kredi kullanırsınız. Ödeme gücümüz var ki kredi veriyorlar. İtibarımız yerinde’ dedi.

 

SAKARYA YENİ GÜN

‘İŞ YAPMAYANIN BORCU OLMAZ’

Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası’na borçlu belediyeler arasında 3. sırada yer alması üzerine dünkü mecliste konuşan MHP Grup Başkanvekili Erkal Etçioğlu, ‘Tebrik ediyorum. Devle para veriyor ise alacaksınız. İş yapmayan belediyenin borcu olmaz. İş yaptıysanız borçlanacaksınız’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

KENT PAYLAŞMAK DEMEKTİR

Şehir ve şehirli olmanın paylaşmayı gerektirdiğini, insanların paylaşmak için bir arada yaşadıklarını dile getiren Vali Balkanlıoğlu Şehrin her yerini paylaşmak zorundayız’ dedi.
704 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.