Yeni Otobüsler Kampüs Ulaşımını Rahatlatacak

Yeni Otobüsler Kampüs Ulaşımını Rahatlatacak
10.03.2015
597
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile öğrencilerin Kampüs ulaşım hattının iyileştirilmesi yönündeki talepleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından geçtiğimiz Aralık ayında dikkate alınmış ve bu konuda çalışma başlatılmıştı.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bu kapsamda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündeme alınarak karara bağlanan, Kampüs ulaşımına katılacak 15 yeni otobüse ilişkin Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Belediye ile yapılan görüşmelerde Kampüs ulaşımında gerekli iyileştirmelerin yapılması yönündeki taleplerinin karşılandığı için memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Elmas, “Öğrencilerimizin, ulaşım konusunda bizlere ulaşan talepleri, ulaşımda minibüslerin yetersiz kaldığı konusundaki görüşlerimiz, Büyükşehir Belediyemizin konuya duyarlı yaklaşımı ile karşılık bulmuştur. Yeni araçlarla birlikte kampüs ulaşımının rahatlayacağına ve sorunların kalıcı çözüme kavuşacağına inanıyoruz. Öğrencilerimiz ve yönetimimiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz”  şeklinde konuştu.

Rektör Elmas konuşmasında, “Ayrıca; sanayi kuruluşlarıyla, üniversitesiyle, hastaneleriyle, ticaret merkezleriyle ve daha birçok kurumuyla büyüyen ve gelişen bir kent olan Sakarya’da, minibüsler ulaşımda yetersiz kalmaktadır ve vazgeçilmesi gereken araçlardır. Çağdışı olarak nitelendirebileceğimiz bu araçların, otobüslere dönüşme çabalarının hızlanmasını temenni ediyoruz” dedi. 
597 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.