Yeni Azami Süre İşlemleri Duyurusu

28.09.2018

“YENİ” AZAMİ SÜRE İŞLEMLERİ ve BAŞVURU DUYURUSU

20 Eylül 2018 tarihinde yapılan toplantıda Azami Süre Senato Esasları’nda güncelleme yapılmıştır.

Azami Süre Senato Esasları

Buna göre:

1) Yeni Senato Esaları ile almadığı veya devamsız dersleri olan öğrenciler için derse yazılabilme imkanı doğmuştur. Bu öğrencilerin için 5 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ekteki dilekçeyi doldurarak birimlerine elden başvurmaları gerekmektedir. Onaylanan ders yazılmaları birimler tarafından ilan edilecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvurusu onaylanan öğrenciler aşağıda belirtilen katkı paylarını 2 iş günü içerisinde İş Bankası’na yatırmaları gerekmektedir (Ekte harç yatırma işlemleri için yol gösterici yardımcı doküman bulunmaktadır).

Dönemlik Katkı Payları :

Birinci Öğretim Öğrencileri : 95 TL

İkinci Öğretim Öğrencileri : 385 TL

SAU Adapazarı MYO Öğrencileri 635 TL

Azami Süre Sonu Derse Yazılma Dilekçesi

2) Bir önceki EK SINAV başvurusunu kaçıran öğrenciler, 5 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ekte verilen dilekçe ile birlikte birimlerine başvurabilirler. Onaylanan başvurular sınav tarihleri ile birlikte birimler tarafından ilan edilecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Azami Süre Ek Sınav Dilekcesi

İş Bankası’na katkı payı yatırma işlem sırası

28/09/2018 –Öğrenci Dekanlığı