Yedeklerin Kayıtları 19 Eylül’de Başlıyor

17.09.2011

Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

2011-2012 Öğretim Döneminde Yurtkur yurtlarında barınmak üzere asil listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 16 Eylül Cuma günü sona erdi.

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı yazılı açıklamada yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlarının 19 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirtti. Açıklamada şunlara yer verildi:

“Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları  19 Eylül 2011 tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki  her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere  5’er gün kayıt süresi tanınacaktır. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecektir.”

17/09/2011 – SAÜ BHİM