Yarı Finalistler Belli Oldu

22.04.2017

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğrenci Ligi çeyrek final maçları sonuçlandı.

Takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 4 takım yarı finalist oldu. Sekiz takımın gol düellosuna sahne olan turnuvada Teknoloji Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Kırkpınar MYO ve Sapanca MYO yarı finale çıktı.

Çeyrek finalin çetin ve zorlu geçen ilk maçında karşılık ataklarla geçen maçta Sapanca MYO ile Ali Fuat Cebesoy MYO takımları karşılaştı. Sapanca MYO, Polat Çakmakçı’nın asistleri ve Furkan Bavuk’un iki güzel golüyle yarı finale adını yazdırdı.

Çeyrek finalin zorlu maçlarından birisi de Teknoloji Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi’nin karşı karşıya geldiği maç oldu. Gol düellosuna sahne olan maçta Teknoloji Fakültesi 4-3 skorla yarı finale adını yazdıran takım oldu. Maçta Teknoloji Fakültesi’nin gollerini Burak Çayır, İbrahim El, Ahmet Tekol atarken, Mühendislik Fakültesi’nin gollerini Kaan Düzgit, Mehmet Ali Akıncı ve Ömer Baştürk attı.

Çeyrek finalde karşı karşıya gelen İlahiyat Fakültesi ile Hendek MYO arasındaki maç sonrası gülen taraf İlahiyat Fakültesi oldu. İlahiyat Fakültesi, 4-0’lık farklı bir skorla yarı finale adını yazdırdı. İlahiyat Fakültesi’nin iki golünü Abdülkadir Aydoğdu atarken, Mehmet Emin Sarı, Emre Yıldız golleri ile skoru tamamladı.

Çeyrek finalin en keyifli ve heyecan dolu maçı Kırkpınar Turizm MYO ile Akyazı MYO arasındaki maç oldu. İki kalenin şut yağmuruna tutulduğu maçta 3-1’lik skorla Kırkpınar Turizm MYO finale çıkan takım oldu. Kırkpınar MYO’nun gollerini Hami Doruk ve Emirhan Kölekçi atarken, Akyazı MYO’nun tek golünü Barış Balcı attı.

Bu sonuçlarla birlikte yarı final maçları İlahiyat Fakültesi ile Sapanca MYO ve Teknoloji Fakültesi ile Kırkpınar Turizm MYO arasında oynanacak. Yarı final maçları 24 Nisan Pazartesi günü Esentepe Kampusü Spor Tesislerinde oynanacak.

Yarı final maçları eşleşmeleri şöyle:

24 Nisan Pazartesi – Kampüs Spor Tesisleri

Birinci Maç: 13:00 İlahiyat Fakültesi & Sapanca MYO

İkinci Maç: 14:00 Teknoloji Fakültesi & Kırkpınar Turizm MYO

ÖĞRENCİ LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇ SONUÇLARI

Ali Fuat Cebesoy MYO: 0  Sapanca MYO: 2

Hakem: Tayfun Güz

Ali Fuat Cebesoy MYO: Resul** Yaser** Samet** İsmail** Murat** Ömer** Soner? Berkay** Ahmet** Yakup** Mustafa**

Antrenör: Cihan Özyıldırım

Sapanca MYO: Enes*** Oğuzhan*** Melih*** Eymen*** Furkan*** Polat*** Bahadır*** Alihan*** Serhat***

Antrenör: Zeki Tan

Goller: Furkan Bavuk (10-25.dk Sapanca MYO)

Sarı Kart: Melih Saraçoğlu (Sapanca MYO), Enes Gür (Sapanca MYO), Bahadır Öztürk (Sapanca MYO), Yaser Çimen (Ali Fuat Cebesoy MYO), Soner Halil (Ali Fuat Cebesoy MYO)

Kırmızı Kart: Soner Halil (Ali Fuat Cebesoy MYO)

Teknoloji Fak.: 4     Mühendislik Fak.: 3

Hakem: Furkan Koca Yıldız

Teknoloji Fakültesi: Suat*** Ahmet*** Burak*** Kaan*** Yaşar*** Ferhat*** İbrahim*** Cihan*** Murat*** Eren*** Hüseyin*** Tunahan***

Antrenör: Hüseyin Kahraman

Mühendislik Fakültesi: Yunus*** Fatih* Enes** Mehmet** Özkan** Ersoy** Alperen** Kubilay** Serkan** Çağrı** Rıfat** Ömer**

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Goller: Burak Çayır (Teknoloji Fak.), İbrahim EL (Teknoloji Fak.), Ahmet Tekol (Teknoloji Fak.),

Kaan Düzgit (Teknoloji Fak.), Mehmet Ali Akıncı (Mühendislik Fak.), Ömer Baştürk (Mühendislik Fak.),

Ersoy Ulusoy (Mühendislik Fak.)

Sarı Kart: Tunahan Demir (Teknoloji Fak.), İbrahim El (Teknoloji Fak.), Yunus Emre Erdoğan

(Mühendislik Fak.), Fatih Nurhat (Mühendislik Fak.)

Kırmızı Kart: Fatih Nurhat (Mühendislik Fak.)

İlahiyat Fak.: 4   Hendek MYO.: 0

Hakem: Nuri Tan

İlahiyat Fakültesi: Emre*** Sinan*** Emre Y.** Eyüp*** Mehmet*** Furkan*** Abdulkadir*** Halil*** Ali*** Levent*** Abdullah*** Melih*** Usame***

Antrenör: Mustafa Baycu

Hendek MYO: Onur* Tolga** Ahmet Ç** Ahmet D** Oktay** Onur E** İlkay** Muhammed** Bilal** İlker**

Antrenör: Yılmaz Bekliyen

Goller: Abdulkadir Aydoğdu (28-44.dk İlahiyat Fak.), Mehmet Emin Sarı (33.dk İlahiyat Fak.), Emre Yıldız (40.dk İlahiyat Fak.)

Sarı Kart: Onur Ergül (Hendek MYO), Emre Yıldız (İlahiyat Fak.)

Kırmızı Kart:

Kırkpınar Turizm MYO: 3       Akyazı MYO: 1

Hakem: Cem Harman

Kırkpınar Turizm MYO: Muhammet*** Alper*** Oğuzhan*** Ömer*** Emirhan*** Hakan*** Hami*** Onurcan*** Can*** İlker*** Görkem*** Fırat***

Antrenör: İsmet Bahadır

Akyazı MYO: Fatih** Taha** Hakan** Ufuk** Fatih** Mustafa** Barış** Ufuk D** Mert** Hüseyin** Kadircan** Cihan** Aykut**

Antrenör: Yusuf Şahinoğlu

Goller: Barış Balcı (11.dk Akyazı MYO), Hami Doruk (12.dk Kırkpınar Tur. MYO), Emirhan Kölekçi

(59-75.dk Kırkpınar Tur. MYO)

Sarı Kart: Emirhan Kölekçi (Kırkpınar Tur. MYO)

Kırmızı Kart:

22/04/201 – HAY