Veda Yemeği

Veda Yemeği
09.01.2013
2.380
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) eski Rektörü Prof. Dr. İsmail Çallı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfi Saltabaş emekliliğe ayrıldı.

Sakarya Üniversitesi’nde 1994-2002 yılları arasında Rektörlük yapan Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çallı ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfi Saltabaş yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrıldı.

SAÜ Kampüs Otel’de düzenlenen veda yemeğine, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Eski Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem Köklükaya ve hocaların çalışma arkadaşları katıldı.

Bu yemeğin tertip edilmesinden dolayı duydukları sevinci dile getiren Prof. Dr. Çallı ve Prof. Dr. Saltabaş, toplantıya katılan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem Köklükaya tarafından Prof. Dr. İsmail Çallı ve Prof. Dr. Lütfi Saltabaş’a SAÜ’de yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

09/01/2013 – YC


2.380 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.