Vatan Sevgisi ve Şehadet Bilinci

Vatan Sevgisi ve Şehadet Bilinci
31.03.2017
760
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Özcan, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda “Vatan Sevgisi ve Şehadet Bilinci” konulu bir konferans verdi.

Geyve Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen konferansa Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Geyve İmam Hatip Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Yrd. Doç. Dr. Abdullah Özcan yaptığı konuşmada, vatan kavramı, vatan sevgisi, vatana ihanet, şehitlik, şehitlerin Allah katındaki dereceleri, şehitlere ve ailelerine karşı görevlerimiz ve milletimizin şehadet bilinci gibi konular bilgiler verdi ve şehadet duyarlılığına sahip olunması gerektiğini vurguladı.

Konferans, SAÜ İlahiyat Fakültesi ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında daha önce imzalanmış olan Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında gerçekleşti. Yrd. Doç. Dr. Abdullah Özcan’ın “Vatan Sevgisi ve Şehadet Bilinci” konulu konferansı öğretim yılı sonuna kadar Sakarya’da pek çok lisede vermesi planlanıyor.

31-03-2017
760 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.