V. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni ve Kariyer Günleri

18.05.2016

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Törenlerinin beşincisi bu yıl 13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda (Congresium Ankara) gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet töreni kapsamında bu yıl ilk defa YTB ve DEİK işbirliğinde Kariyer Günleri Programıyla mezun olacak öğrencilerimiz uluslararası alanda önde gelen 50 Türk firması ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla bir araya gelme imkânı elde edeceklerdir. Programda ayrıca 20 başarılı mezuna tablet bilgisayar hediye edilecektir.

Mezuniyet buluşmasına Ankara dışından katılmak isteyen öğrenciler için yeri ve saati daha sonra kendilerine iletilmek üzere 12 Mayıs 2016 tarihinde otobüs kaldırılacaktır.

Programa katılım sağlamak için başvuruda bulunmak ve detaylı bilgi için lütfen www.turkiyemezunlari.gov.tr web sayfasını ziyaret ediniz.