USDEC Programı

USDEC Programı
08.03.2012
681
A+
A-

USDEC Programı kapsamında Sakarya Üniversitesi’nde bulunan öğrenciler Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile bir araya geldi.

USDEC (Using School for Developing European Citizenship: Okulları Kullanarak Avrupa Vatandaşlığı Geliştirme) programı kapsamında Avrupa’nın değişik ülkelerinden Sakarya Üniversitesi’ne gelen 20 Öğretim Elemanı ve 58 öğrenci, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’la bir araya geldi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 5 Mart Pazartesi günü başlayan USDEC projesi farklı kültürleri üniversite düzeyine entegre edip, kültürel etkileşimleri teşvik etmek amacını taşıyor. Ulusal Ajans tarafından desteklenen projenin koordinatörlüğü Sakarya Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman yürütüyor. 9 farklı ülkenin katılımıyla gerçekleşen program, Avrupa Birliği vatandaşları arasındaki çoklu kültürleri ve kültürler arası ilişkileri sağlamlaştırmayı ve tanıtmayı hedefliyor. Sunumlar, atölye çalışmaları ve çeşitli aktivitelerin gerçekleştirileceği program 16 Mart Cuma günü sona erecek.

07/03/2012 – YC


681 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.