USDEC Başladı

USDEC Başladı
06.03.2013
1.237
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen USDEC (Using School For Developing European Citizenship) programı 4-15 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

USDEC (Using School for Developing European Citizenship: Okulları Kullanarak Avrupa Vatandaşlığı Geliştirme) programı kapsamında Avrupa’nın değişik ülkelerinden Sakarya Üniversitesi’ne gelen Öğretim elemanı ve öğrenciler Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’la bir araya geldi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 4 Mart Pazartesi günü başlayan USDEC projesi farklı kültürleri üniversite düzeyine entegre edip, kültürel etkileşimleri teşvik etmek amacını taşıyor. Ulusal Ajans tarafından desteklenen projenin koordinatörlüğü Sakarya Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman tarafından yürütülüyor. Program, Avrupa Birliği vatandaşları arasındaki çoklu kültürleri ve kültürler arası ilişkileri sağlamlaştırmayı ve tanıtmayı hedefliyor. Sunumlar, atölye çalışmaları ve çeşitli aktivitelerin gerçekleştirileceği program 15 Mart Cuma günü sona erecek.

06/03/2013 – YC
1.237 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.