Ürdün’de Arapça Yaz Kursu

31.07.2012

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 71 kişilik grup, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfı’nın organizasyonuyla Ürdün’e giderek, Arapça Yaz Kursuna katıldı.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden kişilik grup, 14 Haziran 20 Temmuz 2012 tarihleri arasında Ürdün’ün başkenti Amman’da bulunan Dil Merkezi’nde Arapça Yaz Kursuna katıldılar. Öğrencilere, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Bostancı ve Arş. Gör. Harun Abacı eşlik etti.

SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri Ürdün’de bulundukları zaman zarfından derslerin yanısıra Ürdün’ün Petra, Akabe, Ceraş, Vadi’r-ram, Aclun, el-Bahru’l-Meyyit, Kerek gibi tarihi ve turistik mekanlarına geziler düzenleyerek, yetim yurtları vb. kuruluşlara ziyaretlerde bulundular.

Kursa katılanlar dönüşte programdan çok memnun kaldıklarını ve bu tür organizasyonların önümüzdeki yıllarda da gerçekleşmesini beklediklerini ifade ettiler. SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakıf Başkanlığı tarafından yurt dışı yaz kursu organizasyonlarının gelecek senelerde de devam edeceği belirtildi.

31/07/2012 – YC