Uluslararası Sanat, Tasarım ve Manipülasyon Sempozyumu

25.10.2013

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 21-23 Kasım2013  tarihleri arasında ‘Uluslararası Sanat, Tasarım ve Manipülasyon’ isimli bir sempozyum düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Uluslararası Sanat, Tasarım ve Manipülasyon Sempozyumu düzenlenecek.

21-23 Kasım tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek sempozyumda, sanat ve tasarım alanındaki sorunlar, manipülasyon kavramı ekseninde ele alınacak.

Sanatın ve sanat eleştirisinin imkânlarını araştırmak, sanat ve tasarımın toplumsal ve kültürel dönüşümdeki rolünü ortaya koymak, sanat ve tasarımın medya ile olan etkileşimini değerlendirmek amacıyla düzenlenecek olan sempozyuma ilişkin bilgilere www.ustm.sakarya.edu.tr adresinden ulaşılabilecek.

25-10-2013 / ST